Інна ✨

Wonder Bundle

Wonder Bundle

Скористалась вигідною пропозицією та обрала для себе декілька ароматів, щоб спробувати та порівняти з тим, що вже маю. В замовленні був ще Giorgio Armani My Way и я просто обожнюю цей аромат! Ягідний, солодкий, квітковий, такій цікавий та соковитий! Але він скінчівся, тому я вирішила задвоїти одну позицію, щоб покраще разносити на собі.

Wonder Bundle

Звісно, першим я обрала Giorgio Armani My Way Nectar, щоб порівняти зі своїм улюбленим Giorgio Armani My Way.

Для мене він виявився дуже простим. Не вистачає тієї ягідністі, що я відчуваю у класичному парфумі. Так, дуже красивий і приємний, з добре впизнаваємою "базою" ароматів Armani, але бажання придбати флакон після затесту не виникло. Але з задоволенням візьму з собою у поїздку, він красиво буде звучати літнім прохолодним вечором.

Дуже мені сподобався! Вже майже використала пробник, хоча взагалі нічого не очікувала від цього парфуму. Тут є все, що я люблю - солодка пудрова ваніль, квіти, пачули. Дуже жіночний, не душив мене в спеку і не видав ніяких сумнівних нот. Хочу придбати флакон!

Теж красивій та жіночний аромат. Але в порівнянні з попередним - тут є нота троянди і тому він мені сподобався не так сильно. Сама флакон не куплю, але якщо отримаю у подарунок - буду із задоволенням користуватись.

Парфум, тестер якого в мене задвоївся, бо я хотіла краще його разносити. В мене була класична версія Lancome La Vie Est Belle, яку я подарувала собі на день народження і вже закінчила. Вони мені подобались, але я ніяк не наважусь на другий флакон, бо це парфум не на кожен день. То для нього дуже спекотно, аромат почінає буквально душити, то видає дуже спорну ноту чорної смородини - ту саму, що може віддавати кошачим лотком. Наче піраміда у Lancome La Vie Est Belle дуже проста и він шикарно звучить взимку на морозі, але я люблю аромати, з якими не виникає неочікуваних сюрпризів.

З Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu в мне схожа історія. Він мені сподобався, але це аромат не на спеку. І я не дуже люблю дерев'яні ноти у парфумах, а тут вони доволі гучні. Повернусь до нього ще раз, коли буде вже прохолодно. Але я вже розумію, що класичні La Vie Est Belle мені подобаються більше.