ewigkeit

Розчин магнієво-мінеральний "Магнієва олія"

Розчин магнієво-мінеральний "Магнієва олія"

Про цю олію написали вже всі, мабуть )) То й дуже розписувати про неї немає сенсу, всі і так знають, тому я лише розповім про власний досвід, який мене вразив.

На всякий випадок лише вставлю опис виробника:

- відновлює та підтримує запас магнію в організмі, покращуючи загальний стан;
- зміцнює кровоносні судини та зменшує виразність судинної мережі;
- зменшує набряки та синці;
- сприяє покращенню сну та знімає стрес;
- запобігає появі неприємного запаху пітних виділень;
- має корисний вплив на суглоби та м'язи;
- покращує стан шкіри, вирівнюючи її мікрорельєф та звужуючи пори;
- збільшує еластичність та пружність епідермісу;
- має легкий матуючий ефект;
- освітлює пігментні плями та бореться зі зморшками;
- захищає шкіру від появи висипань;
- запобігає випаданню волосся.

Перш за все, чомусь мені вона прийшла у ось такому вигляді. Інше пакування, інший дозатор, тут він розпилює. В коробці немає інструкції, як на фото з сайту мейкап. Це якось не дуже таке робити, але щож. На коробці розписано тільки як про засіб для волосся. Хоча знову ж, на сайті зовсім інший опис. Добре хоч склад засобу однаковий, і на тому як то кажуть дякую :\

Як для використання на шкіру голови, то можливо такий розпилювач і більш зручний, чим той, що вказаний в описі на сайті. Але для всіх інших цілей він такий собі, той був би краще. Ну що маємо. Це із негативного враження.

Тепер враження від використання.

Замовляля олію для мами, бо в неї почала досить сильно боліти нога, в коліні та вище. Мазала вона приблизно тиждень фастум гель, трохи краще було, але дуже трохи. А потім я згадала, що бачила багато відгуків на магнієву олію і збиралася колись купити спробувати. Можливо мені був потрібен для цього знак, і ось він власне ))

Як прийшла посилка, принесла до мами і розпакувавши вирішила відразу ж на собі спробувати. Ну мало чи що )) У мене якраз на руці від локтя до запястя здровезний синяк десь трьохденної давности, ще й частина шкіри зідрана, в місці удару. а до локтя воно вже провезлось після удару. Синяк той страшний, аж чорний весь ) Туди я й намазала, просто без всяких очікувань. Через хвилин 10 якось ненароком подивилась на той синяк і була в шоці, бо він частково порозовів в самому пошкодженому місці. Ще через деякий час те порозовіння стало блідніше, більш до нормального кольору шкіри, а вся площа почорніння стала менш вираженою. І з часом там, де було порозовіння, то воно займало більшу площу. Звичайно, не сталося такого, що якби й не бувало того синяка, але різниця була вражаюча. Я показала всім, хто бачив, як я наносила олію на синяк, і всі були дуже здивовані, бо бачили, яке було і яке стало. Я не додумалася здобити фото до і після, бо я не очікувала не те, що такого, а й ніякого. Та й таке викладати страшне - ну його ))

На наступний ранок весь чорний синяк став набагато блідніший та жовтуватий, як уже майже загоївшийся. Такий вигляд він би мав зазвичай через днів 4 може. І вже не болів практично зовсім. Тоді як до нанесення оліі торкатися до нього було дуже неприємно.

Ну й власне мама на той же вечір нанесла олію на ногу і десь через півгодини здивована розказує, що коліно практично не болить і дуже легко згинається, і в цілому набагато краще стало.

Я досі не дуже вірю, невже таке можливе )) Коли розповідають таке - це зовсім інше, ніж коли ти бачиш це сам. Але так то ось такими повинні бути всі засоби для мене, бо я з тих людей, хто хоче бачити результат від засобу, ще не встигши ним скористатися 😂

Розчин магнієво-мінеральний "Магнієва олія"