Anna_feerie

Твердий шампунь, що гарно очищує корені та зволожує довжину

Твердий шампунь, що гарно очищує корені та зволожує довжину
Твердий шампунь, що гарно очищує корені та зволожує довжину

Цієї весни я відкрила для себе тверді шампуні і цей досвід виявився настільки вдалим, що після закінчення свого першого брусочка вирішила спробувати ще щось з даного сегменту🥰. Адже завдяки такому очищенню мені вдавалося відтермінувати миття волосся, причому без побічних ефектів в плані висушування довжини. Шампунь від Najel потрапив до моєї ванної кімнати після відгуку lyuba_belllaaa , котра була в захваті від об'єму та м'якого очищення🤗.

Твердий шампунь, що гарно очищує корені та зволожує довжину

Мене трохи збила з пантелику назва, а саме "для нормального та сухого волосся", адже, як ми знаємо, шампуні треба обирати за типом шкіри голови, а не станом волосся. В мене скальп ближче до жирного, тому що банні процедури влаштовую через день).

Але подивившись на склад, я вирішила, що мені це має підійти, бо виробник додав sodium coco-sulfate - тобто сульфат, вироблений з кокосу, - а значить, шампунь має потрібні мені очищувальні властивості.

Також серед інгредієнтів я знайшла оливкову та олію ши (останню просто обожнюю в будь-яких засобах для волосся/обличчя/тіла), екстракт оливок та жирний спирт cetearyl alcohol.

Аромат у шампуню ніжний та дуже приємний, це щось змішане з ефірних олій та цитрусів, також трохи нагадує засоби Lush (тільки рази в 3 менш інтенсивно, бо в Лаш аромати ну дуже вже потужні😁).

Брусочок доволі великого розміру, розхід помірний (в кінці покажу, як він виглядає на третьому тижні використання, щоб порівняти). Піниться з одного боку не надто сильно, але піна така обволікуюча та доволі добре промиває, тому я думаю, що одного бруска вистачить на 2+ місяці з моїм графіком миття).

І ось на процессі власне миття починається найцікавіше: шампунь цілком добре промиває мені коріння та при цьому зволожує та розплутує довжину. В кого кучері, той знає, що ми їх розплутуємо та розчісуємо саме під час миття з нанесеним кондиціонером/маскою, а тут меджік починається вже на етапі шампуню (якщо ви вперше чуєте про кучерявий метод та при цьому маєте кучеряве/хвилясте волосся, то за тегом #Feerie_curls знайдете багато корисного для себе❤️).

Піна, стікаючи по довжині, якимось чином пом'якшує її та розгладжує, допомагаючи позбавитись маленьких колтунів та сплутаності. Це мене дуже здивувало, тому що отримати одночасно і достатнє очищення і зволоження від шампуню - задача майже неможлива. Зазвичай Curly girls діляться на 2 групи: одні миють голову ковошем (тобто кондиціонером по факту), щоб запобігти негативному впливу шампуню на кучері, інші ж (власне ті, в кого більш жирна шкіра, яка потребує адекватного очищення), використовують міцніші засоби, а також пілінги та ШГО (шампуні глибокої очистки), а довжину потім відновлюють бальзамами та масочками.

Так от, шампунь Najel це якраз та золота середина, яка і корені промиє, і про довжину потурбується, від чого особисто я приходжу в захват)).

Якщо говорити про частоту миття, то наразі я все ж мию волосся через день, якби не спека, постійне носіння бейсболок та банальне бажання освіжитись, - в принципі, шевелюра виглядала б цілком пристойно і на 3й день.

Тепер про об'єм: Люба продемонструвала чудовий ефект в плані його моделювання, в моєму ж випадку об'єм (а також структура та ступінь підкрученості завитка) залежить від стайлінгу. Тобто, якщо нанести легкий лівін (незмивний кондиціонер), а потім вкласти волосся спреєм або мусом та висушити дифузором - отримуємо приголомшливий об'єм. Якщо ж зробити глибоке зволоження потужною маскою, потім взяти такий само важкенький лівін і вкласти пасма кремом - то зачіска не буде такою пишною)).

На фото показую, як виглядає моє волосся на другий день після миття (наразі сушу природнім шляхом, в даному випадку використала якраз другу схему догляду: важка маска+крем для кучерів). Як бачите, об'єм все одно є і корені виглядають достатньо свіжими🤗.

Тепер нарешті додаю фото шампуня після 2+ тижнів регулярного використання🤗. Як бачите, брусочок не сильно зменшився, це свідчить про економний розхід). Також маю сказати, що шампунь не розкисає під час використання та дуже швидко висихає. Тому від мене найвищий бал цьому продукту і рекомендація всім, хто шукає такий диво-засіб 2 в 1 😍.