ksnklb

Бути в тонусі легко

Бути в тонусі легко

Я вже давно помітила, що хороше зволоження ніжок може давати прекрасний ефект. І я вже не дивуюсь звичайним олійкам, що обіцяють нам боротьбу з целюлітом, а самі не мають в складі чогось пекучого... адже вони мають одну функцію – живити та зволожувати шкіру, у результаті чого сам вигляд стане значно кращим. Добре зволожена шкіра створює тонус, а разом з ним візуальний вигляд стає куди кращим.
Такий засіб створили і Mermade 🧜🏼‍♀️. Тільки це не олія, а дуже поживний баттер.

Бути в тонусі легко
Бути в тонусі легко

Туба 100ml, дууже мила та яскрава 😍. Буду знову хвалити дизайн Mermade, адже кожен раз коли я бачу ці баночки, мені хочеться зупинитись та помилуватись.
На цій тубі зазначена уся потрібна інформація.
Кришечка звичайна, вона була попередньо закрита плівкою.
Така туба дуже зручна для формату баттера.

Баттер густенький, щільний та однорідний. Він досить легко розприділяється по шкірі, не скочується, та його потрібно зовсім мало. У перше нанесення я нанесла його як крем, багато, і він вбирався довго, тому розіхд буде економний. Якщо нанести небагато, то проблем із тим, щоб крем увібрався не буде, звісно, він трішки довше відчувається після нанесення, ніж крем, та він не жирний, не липкий і не залишає слідів на одязі.
Колір такий блідо-рожевий, дуже ніжний і нагадує йогурт.
До-речі, аромат також нагадує мені смачний, солодкий полуничний йогурт. Через деякий час після нанесення я чую запах, який характерний якраз поживним кремам для тіла, можливо це запах олії авокадо.
Склад багатий на олії, зокрема на початку складу є олія ши, далі олія авокадо, олія абрикосових кісточок, олія індійського манго, а ще у складі є гліцерин, бджолиний віск, пантенол, екстракт арніки. Склад направлений саме на зволоження та живлення шкіри.

І так, ефект від цього баттеру мені дуже подобається, адже він справді потужно живить за зволожує шкіру, з'являється тонус та сам візуальний вигляд такий, наче ніжки відретушували у фотошопі: вони такі гладенькі, блискучі, а на дотик дууже ніжні.
А тепер про те, що я помітила, хоча цього і не обіцяв виробник. У мене є розтяжки на стегнах, і це також нормально, гарно. З цим баттером вони стали менш помітні, після нанесення їх наче взагалі немає, і можна побачити лише при певних ракурсах. Звісно, баттер не зробить дива і не прибере їх назавжди, та при регулярному використанні можна їх зволожити, пом'якшити, і відповідно зменшити видимість на шкірі.