Alina_Demchenko

Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN

Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN
Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN

Інколи, в мене трапляється можливість виїхати з задушливого і шумного місця, туди де живе спокій - у село. Духм'яний літній аромат заповнив все навкруги. Суміш стиглих фруктів, палкого сонця і зелені - легко гіпнотизує мене, відправляючи у країну спокою і легкості. Але ця краса, ці прекрасні промені не повинні відволікати нас і дати забути про підступність літа. Активне сонце може нашкодити нашому здоров'ю.

Пийте більше води, користуйтеся головними уборами, не знаходьтесь на палкому відкритому сонці дуже довго І НЕ ЗАБУВАЙТЕ МАСТИТИСЯ СПФ ( ну я ж думаю ніхто не полюбляє опіки , окрім як здирати лусочки шкіри). Тож серія від Nivea, яка спрямована на захист від сонця - це саме те що всім нам необхідне. До мене потрапило 4 засоби, 2 з яких роками живе у моїй сім'ї.

  • NIVEA SUN After Sun Moisture. Зволожуючий і освіжаючий бальзам після засмаги.
  • NIVEA SUN Dark Spot Control. Сонцезахисний крем-флюїд для обличчя "Контроль пігментації" SPF 50
  • NIVEA Sun Spray SPF 50. Сонцезахисний освіжаючий міст "Захист та сухий дотик" SPF 50
  • NIVEA SUN Protect & Moisture. Сонцезахисний спрей "Захист та зволоження" SPF 30

Спрей для тіла та бальзам - вже неоднарозово були в моїй косметичці і стійко перенесли копання картошки, прогулянки по піщаному острову Херсонщині, пошуку кото-батьків в Одессі.

А ось сонцезахисний спрей та крем флюїд - нові для мене продукти.

Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN
Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN
Як зробити перебування на огороді більш безпечним: Nivea SUN

Засіб в формі аерозолю - зацікавив мене найбільше. Подібний спосіб нанесення здався мені незвичним, але водночас супер логічним. Дозатор такого плану дозволяє легко розподіляти засіб тоненьким шаром і нашаровувавти при необхідності. У мене він з СПФ 50, але існує і 30.

Пакування аромату гарне: напівглянцевий металевий флакон з зручним дозатором. Поки тестувала - завжди видавав засіб гарно, легкою хмаринкою.

Міст має приємний солодкуватий аромат, який я вже зустрічала в цій серії. Авжеж, на старті відчувається трошки нагадує звичайний дезодорант або лак для волосся, але майже одразу аромат стає легким, ніжним і навіть трошки ванільним. Аромат тримається на шкірі годину точно, далі просто не перевіряла.

Текстура у спрею легка , прозора, трошки масляниста.Можна помітити що фініш в нього трошки вологий, в гарному сенсу вологий. Там нема а ні шимеру, а ні блискіток. Але шкіра при тому виглядає дуже гарно. Продукт зовсім не відчувається на шкірі, вона з ним дихає.

Міст дійсно освіжає. Спочатку я подумала що це здалось, бо аерозольовий спосіб нанесення по факту сильний потік повітря і засобу. Але ні, на шкірі ще деякий час він відчувався як легкий прохолодний бриз. І це помітила не тільки я. Думаю що в такій формі, було б круто побачити засіб після засмаги бо це було б неймовірно круто. Засіб легко поновлювати, особливо після того як попалваєш. Єдине що помітила, так те що його краще на суху чисту шкіру. Навіть на висушене тіло після купання - він трошки скочується.

Ходила з ним весь день і можу сказати точно : плечі цілі, руки цілі , нічого не почервоніло. Висипу, свербіжу чи відчуття плівки - не було. А цей солодкий аромат став фаворитом моєї сім'ї. Змивається гелем для душа.

Моя оцінка 9/10. Прийшлось зняти бал за те що скочується.

Це справжній мастхев моєї сім'ї. Що у мами, що в мене , що у тьоті - у всіх вдома є чи був цей спрей і я вважаю його одним з найкращих продуктів, особливо дитяча версія. Моя мама на стільки його обожнює і він на стільки їй підійшов, що вона навіть використовує його на обличче. Але це ж мій відук )))

Спрей, об'ємом 200мл, знаходиться у зручній пластиковій тарі, форма якої дозводляє з легкістю тримати, навіть вологими руками. Пластик щільний, дозатор працює виправно. Він видає "пляму" засобу, з дуже ніжною та рідкою текстурою білого кольору. Вона легка, водяниста і легко розподіляється по тілу. Як на мене, то вона навіть жирненька і особисто на моїй шкірі поглинається повільніше. Не дивлячись на колір, вона гарно розподіляється, не залишаючи і натяку на білий. Продукт прекрасно зволожує шкіру. Він має схожий аромат зі спреєм, але з трошки фужерним, свіжим натяком, зберігаючи свої солодкі ноти. Спрей деякий час відчувається на шкірі,трошки липне, особливо на лодонях, то ж після розподілу я стараюсь помити руки.

Продукт непогано захищає шкіру. Після виходу з води, можна помітити як водичка скатується по тілу рівними краплинками. Але хоча продукт і заявлен як водостійкий - поновити його все ж таки краще. На відмінно від аерозолю, якщо нанести не сильно багато - він не скочується, але якщо нанести більше а ніж треба то він скотається.

По моїм особистим відчуттям, мені він занадто жирненький, але гарно справляється з задачею. Наприклад тепловий удар я отримала, а ось опіки шкіри - ні.

Моя оцінка : 8/10. Мабуть через те що я не один рік ним користувалась і вже знала про нього буквально все та й NIVEA SUN Kids Protect & Care 5in1 мені трошки більше підійшов, через його ніжну текстуру. Але він гарний , тож рекомендую людям з нормальною і сухою шкірою тіла))) Нагадую - моя мама ще їм і лице мастить і все ідеально )))

Головна новина : МЕНЕ НЕ ПОПРИЩИЛО 😂

Чого я про це вирішила сказати в першому речені ? Все просто : для мене чи буде висип після використання засобу чи ні- основний крітерій. СПФ засобів для обличчя безліч і я тестувала різного цінового сігменту ( окей, окреім супер популярних засобів бьюті сіпльноти нашої - якось виправлюсь) . 85% з них - викликали болючі прищі. Жирні текстури, легкі текстури - це було не так важливо, хоча б не сипало.

Засіб від Nivea підійшов мені з першого нанесння. Класична кремоподібна текстура молочного кольору, легко розподіляється по обличчю, не вибілює. Вона гарно поглинається, на початку залишає легку липкість, але потім не відчувається взагалі. Шкіра м'яка, не жирна, хоча біля скронь - трошки скочується. Тут ще треба звикнути до правильного дозування продукту. Перший раз я нанесла забагато, то ж він відчувався і скотався. Другий раз - менше і все було гарно.

Він не викликав алергічної реакції, почервонінь чи нових висипів. Авжеж, його, як і будь який засіб з спф - змиваю гідрофільною олією.

З водою продукт трошечки не подружився. Якщо любите попірнати в морі чи на річці, будьте готові, що він почне тікати з обличчя.

Захищає шкіру також не погано. Знову ж таки : тепловий удар на річці я отримала, але носік цілий)

Аромат продукту відрізняється від іншої лінійки і схожий вже на класичні крема від бренду. Свіжий, не яскравий , з легким натяком на цитрус і ромашку - зовсім не відчувається при нанесенні. Продукт гарно зволожує, тож не потребує під себе додаткового зволоження. Сироватки не всі йому подобається, але з тонерами/тоніками дружить гарно.

Я дуже рада зо він мені підійшов, тому що завжди боюсь засобів з СПФ

З Декоративною косметикою - не тестувала.

На данному етапі моя оцінка 9/10. Дуже цікаво як вплине він на мою пігментацію, але головне не це, головне що б не з'являлась нова )))

Варто тільки побачити пакування цього лосьйону, одразу мона зрозуміти - це про комфорт і легкість. Не знаю чому, але ця асоціація було зі мною завжди і як на мене - цілком влучна. Ніжно блакитний колір пластикої ємкості, прекрасно передає і сам продукт. Біла, рідка рідина, одразу при потраплянні на шкіру, дарує довгоочікувану прохолоду, яка здатна зменшити почервоніння від опіку і полегшити загальний стан. Продукт легкий, невагомий і гарно поглинається, зберігаючи свій охолоджуючий ефект .

Свіжий, приємний аромат з домінування алое, дарує справжнє блаженство тілу, коли йому так не вистачає турботи. Доречі запах чимось схожий на чоловічу лінійку бренду після гоління . Це не поганно, мені навпаки приносить задоволення цей аромат.

Ніжна текстура ідеально підходить для мого типу шкіри і не тільки під час легких опіків. Лосьйон ідеально заспокоює подразнення після гоління/епіляці, лагідно зволожує шкіру.

Після нього нема відчуття липкості. Спочатку, дуже яскраво відчувається прохолода, але потім наче нічого на вас і нема. Шкіра при тому ніжна і в міру зволожена.

Моя оцінка 10/10. Користуюсь ним і після душу, бо ця текстура супер ніжна, супер приємна, а аромат наче створений для літа))