Анастасія Шторм

Корейські тінти для губ

Корейські тінти для губ

Корейська косметика вже давно підкорила світ своїм інноваційним підходом та високими стандартами якості. Улюбленцями багатьох стали не лише доглядова косметика, але також і декоративна. Чого тільки варті лаконічні та милі упаковки, які так і хочеться бачити у своїй косметичці. Сьогодні зазирнемо до моєї і подивимось на мою міні колекцію корейських продуктів для губ.

Розпочнемо, мабуть, з найпопулярніших серед корейських тінтів для губ від Rom&nd Juicy Lasting Tint. Лінійка налічує дуже багато відтінків, достатньо цікавих та нетипових для корейських тінтів. Можна знайти як яскраві варіанти, так і більш натуральні. Всі вони мають легку водянисту текстуру, не схожу на жодні інші засоби для губ. Не липкі, зволожуючі та мають глянцевий фініш, який достатньо довго тримається, якщо губи не чіпати. Треба сказати, що навіть якщо вони і називаються тінти, ті відтінки, що є у мене, не залишають яскравого сліду після себе, не переживуть прийом їжі і можуть з'їстися з центру. Найсвітліші відтінки найменше тінтують, більш яскраві — сильніше. У них не дуже зручний маленький аплікатор.

Натуральний відтінок, свої губи тільки краще. Можна нанести зовсім непомітно. На фото - трошки наслоїла. Виглядає спочатку як якийсь коричнево-персиковий, через деякий час з'являються і червонуваті нотки.

Більш яскравий, ніж попередній варіант. Дуже красивий коричнево-червоний відтінок.

Дуже приємний рожево-персиковий відтінок. My lips but better, але з часом стає достатньо яскравим, якщо наслоїти. Тінт також непогано проявляється, коли подовше з ним походжу.

Мабуть мій найулюбленіший продукт з тих, про які сьогодні розповідаю. Дуууже сяючий, дуууже зволожуючий. Має достатньо щільну текстуру яка ніби обіймає губки, заповнюючі всі лінії. Можна нанести трошки і отримати натуральний відтінок, а можна наслоїти і отримати яскраві соковиті губи. Достатньо стійкий. Не тінтує.

(Не знаю чому, на фото трохи плямить, але в житті цього не помітно)

Дає гарний вельветовий фініш, але не застигає в нуль, тим самим не пересушуючи губи, достатньо комфортно відчувається. Відтінок "мої губи тільки краще", з теплою персиковою ноткою. На жаль, також не дуже стійкий, але дає достатньо яскравий тінт. Додаткові бали він отримує за дуже гарненьку упаковку, ну дуже прикольно виглядає.

Розкажіть чи пробували ви корейські тінти і які саме? Може зможете порекомендувати цікаві відтінки.

Дякую за увагу до могу допису!