Zhukovka

Тепер в нашому домі Zest і для дітей !

Тепер в нашому домі Zest і для дітей !

Після мого вдалого знайомства і покращення самопочуття з брендом ZEST, вітаміни цього бренду почала приймати вся родина і знайомі ) Ми також захотіли познайомитись з вітамінами для молодших жителів нашої сім'ї, тому сьогодні я вам розкажу про дитячі мультивітамінки від ZESТ ❤️

Вітаміни представлені у двох об'ємах 30шт та 60шт.
У нас великий об'єм 🧸
Зберігаються пастилки у баночці з кришечкою, при відкритті була додаткова захисна мембрана !
Вітамінки представлені у вигляді ведмедиків, мають червоне забарвлення і полуничний смак 🍓 У складі вказано натуральний полуничний ароматизатор. Це важливо !

1 жувальна таблетка містить активні інгредієнти: вітамін С – 25 mg (мг), вітамін В3 – 10 mg (мг), вітамін Е – 6 mg (мг), вітамін В6 – 0,9 mg (мг), вітамін А – 500 μg (мкг), вітамін D3 – 10 μg (мкг) (400 IU (МО)), вітамін В12 – 0,7 μg (мкг).

Спосіб застосування :
3-6 років - 1 пастилка на добу
7-10 років - 1-2 пастилки на добу
Від 11 років і дорослим по 2 пастилки на добу під час їжі 🍓

Ці вітамінки приймати приємно і дітям, і дорослим ❤️ На замітку : змусити чоловіків приймати вітаміни майже не можливо , а ведмедиків і вмовляти не треба 😉
Окрім приємного смаку та миловидності, комплекс із 7 вітамінів забезпечує гарним настроєм, зміцнює імунну та нервову системи і сприяють правильному розвитку. Ми задоволені !)

Не забувайте перед прийомом радитись зі своїм педіатром 👩🏼‍⚕️