wowmom

"Shine bright like a diamond", або must-have для сяючого макіяжу

Привіт, красуні!

Незважаючи на те, що в мене достатньо різних палеток тіней: і базових нейтральних, і більш сміливих яскравих, я все одно обожнюю ці невеличкі баночки зі слюдою та пігментами, адже вони роблять весь образ якимсь...ммм...особливо прекрасним.

І звичайно я знаю, що сухі розсипчасті текстури не вийде нанести на просту базу під тіні, або консилер. Меленькі (а може і не зовсім) частинки розлеяться по всьому обличчю.

Для того, щоб все гарно наносилось і довго трималось - необхідна липка підложка.

Цю знахідку я відкрила для себе три роки тому, і з тих пір, майже кожен день, я його використовую.

Праймер для глітеру - це ідеальна основа не тільки для блискіток, але й для будь-яких шиммерів.

Навіть якщо, у вас є якісь звичайні сяючі тіні, і вони погано лягаюсь на очі/недостатньо яскраві/або ви просто хочете, щоб вони виглядали більш інтенсивно, ви можете сміливо використовувати цей клей.

Об'єм праймеру всього 10 мл, але він дуже економічний у використанні.

Мені одного флакончика вистачило більше, чим на рік. Його треба наносити зовсім-зовсім трішки, адже якщо переборщити, є шанс, що тіні, замість залізобетонної стійкості, почнуть скочуватись.

Для цього я візьму одну зі своїх улюблених чарівних баночок, слюду Lotus Flower у віддінку Сакура.

Це слюда має дуже гарні сяючи рожеві, червоні та ванільні частинки.

Спочатку я просто роблю звичайний макіяж. Вирівнюю віддітнок повіка за допомогою консилера, виділяю складку, роблю стрілочку.

Далі наношу прймер. Як бачите, він абсолбно прозорий, і не роз'їдає під собою підложку.

І вже потім, або синтетичним пензлем, або подушечкою пальців, прихлопуючими рухами, "приклеюю" слюду.

Вона чудово прилипає, і також чудово тримається на протязі усього дня.

На фінал - малюю вії, і мій святковий, але дуже простий макіяж готовий.

На все про все - витрачаю всього десять хвилин.

Наспраді, у праймера для глітеру, дуже багато інших способів використання.

Можна приклеювати на нього неонові або пастельні матові тіні, якщо немає кольорових підложок, можна виористовувати його для різних креативних образів, наприклад клеїти блискітки на губи або обличчя.

Також, не можу не відмітити, як гарно на праймері розкриваються дуохромні/мультихромні тіні, а спаркли стають ще яскравішими.

Я впевнена, що цей засіб стане у нагоді для кожної/кожного, хто любить фарбуватися:-)

Мої щирі рекомендації.

19 лютого, 2023
wowmom
19 лютого, 2023