Ta_nyaaaaaaa

Mad About You | 13PERFUMES

Mad About You | 13PERFUMES
Mad About You | 13PERFUMES

Однозначно так, бо мені подобаються дюпи Баккари та інші, що звучать у такій де спрямованості. Сьогодні розповім про ці парфуми розгорнути. Тисни «дізнатися більше» 😉

У цьому ароматі я вперше відчула йод і ліки (бинти, мазь вишневського, спиртові настоянки)… таке трапилося всього раз, і досі не можу розгадати чому. Весь інший час я відчуваю їх я смачний, цукерково-желейний, деревинний, гучний і сексуальний парфюм 🤤

Mad About You | 13PERFUMES

Яскрава коробочка з глянцевого картону чудово передає палкий настрій парфумів.

Всередині скляний пробничок об‘ємом 3 мл.

Також виробник представляє 10 мл та 30 мл.

Піраміда:

Початкова нота: Боби тонка, Жасмин, Шафран

Нота серця: Амбра, Бурштин, Ялівець

Кінцева нота: Кедр, Ялинова смола

Дуже схоже на всім відому Баккару 540, чи не так?) А я вважаю, що звучить він інакше, має свій характер, хоч і однакову спрямованість зі згаданим парфумом.

Постійно я відчувала парфум однаково, проте як я згадала вище, одного разу я таки відчула їх зовсім по іншому: той самий ненависний бинт з йодом і ще корзинка ліків, про які всі розповідали, а я не розуміла. На фоні цього всього десь далеко й непомітно відчувається солодкість цукрових льодяників.

А загалом парфуми розкриваються дуже смачно, гучно. Це солонуваті солодощі від сукупності жасмину із шафраном, приправлені хвойними нотами.

Мов легкий, ніжний літній вітерець, що розчесує волосся, проявляється кедр, який доповнює Mad About You, роблячи його більш урівноваженим.

Він звучить по східному, як солодкий деревини аромат, приправлений спеціями.

Він схожий на Баккару, але не дюп, бо у нього вписуються боби тонка, додаючи ванільності і карамельності, тому Mad здаються мені ще смачнішими.

Весь час вони звучать однаково гучно, зміни у нотах не суттєві, лише час від часу ялівець з кедром стають то гучнішими, то тихішими і ніжнішими.

Бачу я його у прохолодну пору року, він чудово огортатиме.

Однак довгого шлейфу за ним не помічала, мені він здається більш близьким до тіла, інтимним чи що.

Стійкість нижче середньої/середня, близько 2-3 годин на тілі, на одязі до 5 годин.

Моя оцінка йому 7/10.

Бали знімаю за слабку стійкість і одноразову акцію з відчуття йоду й бинтів.

як ви зрозуміли, мої огляди на парфуми від 13PERFUMES виходять у порядку від найбільш вподобаного і на спад. Про свої 3 фаворити я розповіла, а далі залишилися ті, що не викликали захвату. Цікаво дізнатися думку про них? 🤔

А ще. Ви бачили, що у бренду є дифузори та свічки з ароматами їх парфумів? 😍 Я це помітила лише після того, як написала про Mad About You. Уявляю які це ароматні штуки!