saybeautyk

LAMEL CULT

LAMEL CULT
LAMEL CULT
LAMEL CULT

Всім привіт! Нещодавно мені випала можливість протестувати новинки від Ламель, а саме - туші серії CULT, і я щиро вдячна за це улюбленому MakeUp Club та редакції 💘

Я вже встигла поносити туші і готова ділитись враженнями, тож поїхали⬇️

LAMEL CULT

У мене тут два варіанти - для об'єму (малинова полоска) і подовження (жовта полоска).

Обидві туші мають однакову формулу, їх різниця лише у формі щіточок - саме за рахунок них і працює продукт. Обидві туші мають об'єм по 10 мл.

LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara має щітку у форму вісімки (або як хтось писав - пісочний годинник). Вона доволі об'ємна за розміром і спочатку здавалось, що буде складно профарбувати війки даною тушшю акуатно, щоб не забуднити повіки.

Однак в процесі макіяжу стало зрозуміло, що не дивлячись на великий розмір, дана щітка цілком зручна і нею можна легко і відносно швидко профарбувати вії.

Мені сподобався ефект, який дала туш. Так мої вії виглядають у "голому" стані.

А так вони виглядають з тушшю LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara.

Вона гарно розділяє війки та дає справді хороший об'єм. Щодо подоаження - мені його достатньо, так як мої вії самі по собі доволі довгі, але тут все індивідуально.

LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara має щітку у формі "ялинки" - силіконову і звужену на кінчику. Я люблю подібні щітки в тушах для вій, адже ними легко профарбовувати кутик ока.

Ця туш дає більше подовження, проте як на мене, то вона більше склеює вії і вони не виглядають такими об'ємними.

Ці фото зроблені при першому затесті тушей і саме на них мені вдалось якось так вдало нафарбуватись, що вії розділені і виглядають гарно, але при подальших користуваннях вони були більш склеєними (проте це все одно не критично виглядає, павучих лапок вона не зробить).

Насправді формула тушей мені здалась сухуватою з самого першого використання, а це означає високу вірогідність осипання, відпечатування та швидкого засихання у флаконі.

В процесі носки ніяких подібних проблем не виникало - навіть під вечір туш виглядала на очах гарно, без чорних кіл.

Обидві туші легко і "в нуль" змиваються гідрофільними засобами (олія/бальзам).

Наразі я лишилась задоволеною цими тушами, але на 100% не можу їх рекомендувати, так як не впевнена, що через 2-3 місяці формула не засохне і з ними не виникне проблем.

Тому to be continued...💋