Лаки для нігтів Nogotok
Продовжую показувати свою колекцію лаків для нігтів.
Лаки від Nogotok мабуть найстаріші у моїй колекції. Я давно вже їх не купляла, бо закохалась у формулу лаків від Topface ( про них є окремий допис - https://club.makeup.com.ua/post/40585/ ) і поступово закінчую і вивожу з свого арсеналу лаки іншіх фірм.
Але ці лакі - достойні представники бюджетного сігменту, тому я періодично до них повертаюсь. Nogotok мають доволі широку палітру кольорів, є невеликі об'єми лаків, якщо хочеться поексперументувати з незвичними відтінками і їх можно придбати у більшості магазинів офлайн. За моїми спостереженнями швидко густіють у флаконах і тоді можуть видавати бульбашки на нігтях. Але я маю гарний розріджувач і ним підтримую необхідну консістенцію всіх своїх лаків.
- Лак для нігтів Nogotok 3D Gel Effect New Palette у відтінку 09
Це варіація зеленого хакі з сіруватим підтоном. Дуже рідно ним зараз користуюсь, але він гарно виглядає восені. Подобається під матовим топом. Але це все одно не 100% попадання з кольором, хоча я і дуже люблю зелений.
- Лак для нігтів Nogotok Lasting Finish у відтінку 124
Дуже красивий та виразний, насичений синій металік. Нажаль, не довго тримається на моїх нігтіках та трохи капризний в нанесенні - треба нанести 3 тонких шари та дати достатньо часу, щоб лак просох. Але виглядає класно, мені іноді хочеться темного манікюру і я їм користуюсь.
- Лак для нігтів Nogotok Gel Gloss у відтінках 02, 23, 47
Ця лінійка мені подобається більше всього і я часто користуюсь ними влітку. Яскраві, зручно брати з собою у поїздки, маленький об'єм, але у лаків гарні широки зручні пензлі. Наносяться без проблем, не смужать та не знімають самі себе при нанесенні другого шару.
Блакитний (тон 23) мій самий улюблений з цих малюків
Яскравий, гарно тримається і дуже класно виглядає на ніжках на педикюрі!
Коментарі (0)