Аніта

Парфумована вода Avon Far Away Rebel

Парфумована вода Avon Far Away Rebel

Дівчата якщо ви хочете бути солодкою цукерочкою, то цей аромат саме для вас. Зазвичай я користуюсь більш свіжими ароматами, але вирішила щось спробувати нове і зупинила свій погляд на парфумі Avon Far Away Rebel.
Він не новий, випущений ще у 2018 році. Але я на нього якось не звертала уваги, бо всі аромати цієї лінійки казалися мені дуже солодкими.
Аромат шлейфовий, стійкий, солоденький але не приторний. Гарне поєднання ягід смородини, черносливу, квітки апельсину, ванілі та карамелі створюють гармонію.
Мені подобається відчувати на собі саме карамель, вона в міру солодка, ненав'язлива. Сексуальний та солодкий аромат буде оточувати вас протягом усього дня. Він ідеально підійде для жінок, які не бояться проявити себе та показати своє справжнє «я»
Мій флакончик вже пустий, парфумами я користувалася взимку. Вважаю, що солодкі аромати саме на холодну пору року. Зима це час насичених та зігріваючих жіночих ароматів. У холодну пору року рекомендую більш складні та східні композиції, або як цей солодкий та пристрасний.

Парфумована вода Avon Far Away Rebel