ksnklb

Не підійшов чи не зрозуміла?

Як часто я бачила ці бальзамчики у соціальних мережах і хотіла спробувати 😍. Та як виявилось, задумка класна, та це зовсім не моє..
Візуально дизайн мені подобається, це мінімалістично, естетично, а ще в такому пакуванні краще зберігається натуральна косметика. На тюбику 10ml вказана уся необхідна інформація, а ще буде легко видавити засіб до кінця, складаючи тюбик з іншого боку. Та мені не подобається відсутність аплікатора, тут просто носик і ним не зручно нанести засіб на губи, потрібно пальцями розприділяти.
Склад натуральний, у ньому велика кількість олійок та екстрактів. Тому консистенція олійна, має грудочки, як можна запідозрити, олії ши, вони швидко тануть на шкірі.
При нанесенні можна відчути охолодження від ментолу у складі, та воно не буде сприяти збільшенню об'єму губ.
Оскільки засіб складається з олійок, то на губах бальзам також відчувається олійним, він не тече, та не липне, та все ж лежить як олійки. Візуально мені навіть подобається ефект, він гарний, вологий, але не об'ємний.
А тепер основне, доглядові властивості. Очікування у мене були високі, і так, бальзам зволожує шкіру губ, та поки він безпосередньо на губах, та потім губи наче більше сохнуть. Та не це мене засмутило, мені не сподобалось те, що в обіцянках є "розчинення та відлущування ороговілих частинок шкіри", я цього не помітила взагалі. З приємного: справді сприяв загоєнню ранок.

27 червня, 2024
ksnklb
27 червня, 2024