Vikulyk

Хороші пінцети на вагу золота

Хороші пінцети на вагу золота

В мене два таких красені, відрізняються вони в першу чергу своїм кінчиком.

Вони мають матову поверхню, завдяки якій в руці тримати зручно, адже пальчики не скользять.

Доречі матеріал у них доволі якісний, який не піддається корозії, тому прослужать ці пінцетики вам довго.

Кожен пінцет йде в коробці і має захисну силіконову кричешечку.

Хороші пінцети на вагу золота
Хороші пінцети на вагу золота

Перший пінцет (TE-20/3)

має плоскі зубці зі скошеним краєм. Він дуже добре захоплює і максимально легко висмикує волоски. Він, як чудо, і висмикує навіть зовсім тоненькі і маленькі ще зовсім молоді волосочки, принаймі наскільки вони мені кидаються в очі, всіх можу не помітити.

Другий пінцет ( точковий) має доволі тоненькі зубчики, наче голочки, я спочатку побоялась трішки, чи не штрикну в шкіру і не поколю себе, але ні, він так круто працює, захоплює навіть мікроскопічні волоски, з ним можна дуже швидко працювати, адже він нереально точний.

Перед процедурою ламінування брів мені дівчинка дуже легко забирала небажані волоски, я майже не відчувала якогось болю, хіба легке пощипування і я подумала: оце досвід, круто, але виявляється пінцет грає теж значну роль, то я раніше мучилась.))

Саме з ними в мене болісний процес проходить значно легше, відсотків на 80. Раніше в мене брови опухали і дуже сильно червоніли, зараз я відчуваю доволі легке поколювання і процес проходить швидше, при цьому я не чхаю, як раніше під час процедури, що аж процес було важко закінчити 😂

Фото зразу після вищипування, невеличке почервоніння, яке потіш швидко пройшло. Для мене це класний результат!

Я намагаюсь не сильно вищипування брови, адже відрощую.

Висновок. Пінцети дуже хороші, з ними процес проходить професійно, мені працюється швидко, практично безболісно, вони не обломлюють волоски, а сумлінно їх висмикують.