Дарина🦉

Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою

Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою
Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою

Всім привіт! Сьогодні про дієву та бюджетну знахідку, яка скоротила миття волосся, і навіть дала маленький об'єм! А саме про - Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою "Глибоке очищищення та оновлення" Soika PRO.

Переваги від виробника:

Кислотні пілінги є ефективними засобами для мʼякої ексфоліації та глибокої очистки шкіри, запускають процес оновлення клітин шкіри голови, гарно зволожують волосся й шкіру, допомагають видаляти зайві ороговілі клітини та різного ступення забруднення.

Склад:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside,Cocamide DEA, Salicil Acid, Tartaric Acid, Glycerin, Mandelic Acid, Menthyl lactate, Arginine, Betaine, Niacinamide, Trehalose, Papaine, Caffeine, Parfum,Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15985, C.I.Acid Red 52.

Саліциловий кислотний пілінг для жирної та комбінованої шкіри голови володіє протизапальними властивостями, які допомагають боротися з подразненням та надмірною жирністю шкіри голови.
Проникає в пори, розчиняє себум зсередини, інтенсивно оновлює і допомагає очистити від забруднень та зайвого сала.

Пілінг потрібно використовувати після шампуню на очищену попередньо від бруду та себуму шкіру, щоб пінка не згасла та не втратила своєї корисної дії.

Активні компоненти продуктів.

Arginine, Betaine, Niacinamide -сприяють стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, нормалізують зростання та живлення волосся, активно зволожують та надають кондиціонуючу дію.

Trehalose, Papaine, Caffeine -попереджають появу лупи, посилюють дію ексфоліаціі продукту. Пом’якшують шкіру голови, надають гладкість та еластичність волоссю. Стимулюють вироблення ліпідів та тонізують.

Menthyl Lactate - ефір ментолу та молочної кислоти, який є охолоджуючим агентом.
Цей актив є похідним ментолу, дає тривалий ефект охолодження і забезпечує тривале відчуття свіжості. Діє набагато м'якше, ніж сам ментол, більш сумісний зі шкірою і не має дратівливої дії.

Обовʼязково захищайте шкіру голови та волосся після використання будь-яких пілінгів продуктами з SPF.

Багато обіцянок дає виробник, і дуже важко втриматись від покупки такого засобу!

Пілінг представлен в зручному пакуванні, нагадує класичну пінку для вмивання шкіри обличчя. Щільний прозорий пластиковий флакон. Гарно працюючий дозатор (піноутворювач). Дуже зручно ним користуватися. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 150 мл.

Текстура - ніжна, пишна піна на виході, в пляшечці, це на вигляд звичайна водичка прозоро-персикового кольору. Дуже приємна текстура, як для пілінгу шкіри голови, вона гарно наноситься, та розподіляється, нічого не стікає.

Аромат - мікс кисло-солодкий фруктів, мені приємний, на волоссі залишається десь на годину.

Я наносила, як радив виробник, на очищенну шкіру після шампуня. Тримаю 10 хвилин, роблячи легкий масаж, і змиваю звичайною водою. При використанні ніяких неприємних відчутів, була тільки легка прохолода. Після пілінгу обов'язково термозахист з спф ( про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/42686/

Маючи жирний тип волосся, мию 1 раз на два дні. Після першого ж використання, скоротила миття на день. Це дуже дієва штучка саме зараз! І всі три дні відчуття свіжості.

Плюс це маленький об'єм, який в мене буває доволі рідко.

При дуже глибокому очищенні волосся м'яке та розсипчасте.

Це точно одна з самих крутих та бюджетних знахідок для мого волосся! Хто любить такі засоби, раджу звернути увагу!🦉

Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою
Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою
Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою
Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою