Kizza

Sinart Old Money Brow Marker

Sinart Old Money Brow Marker

Дивіться яку красу я сього принесла "в дзьобику" до Клубу🤗

Красива, зеленкувата. Дуже файно виглядає.

Чому називається Old Money?

Нажаль я не знаю, але якщо це натхненно Голівудом, то там якраз більша частина New Money. А може просто на момент створення даного продукту найбільше в пошуку "бився" саме цей вираз і всі його шукали🧐 (Відкрийте вікно- Kizza починає душніти😂)

Але ми тут зібрались не для того, щоб, назви обговорювати, а обговорювати сам продукт.

Створено в США, а вироблено в Китаї - про це нам люб'язно написав виробник на упаковці.

Склад можна почитати там же. Продукт веганський, не тестувався на тваринах (але то не точно, бо знаємо ми той Китай 😉). Зайчик є, але не від PETA.

Усього в лінійці наразі представлено 4 відтінки. Я взяла ті, які, на мою думку, підійдуть всім. Це Тауповий, і Темно коричневий. Є ще просто коричневий і шоколадний. Одразу скажу - шоколадний прям дуже рудий, тому я його не розглядала до покупки.

Виймаємо з коробки дуже гарні чорні пластикові ручки з наклейками на стороні, протилежній кришечці.

Аплікатор прям супер тонкий пензлик. Якраз він покликаний малювати волоски.

Можливо ви бачили ту дуже гарну естетичну рекламу де шикарноброва дівчина робить свої брови ще краще за допомогою даного маркера.

А чи спрацює він на мені?

Давайте розбиратись)

Але спочатку рукосвотчі🤗

Гарно і тоненько наноситься, після висихання тримається дуже файно. По кольорах тауп чуть-чуть може уходити в зелень. Тому занадто теплий підтон тональника може сконфліктувати. Але якщо ви окрім даного маркера ще користуєтесь кольоровими гелями для брів - то взагалі чудово і можна не переживати на рахунок зелені. Я особисто бачу ту зелень перші 2 хвилини після нанесення, а потім коли макіяж вже повністю готовий її вже не помітно.

Ви тільки гляньте на ті "до" та "після". Чи це не магія?

Я, як тільки перший раз спробувала була просто в шоці. В день першого затесту перетнулась з подругою і вона попитала, а ти що брови відростила?

Я зрозуміла, що то був найкращий комплімент цьому засобу, який тільки можна придумати❤️

Я робила кілька затестів, в різну погоду, і зараз хочу показати результат 10 годинної носки брів в літню спеку. Не забуваємо що є дитина яка теж любить почіпати маму за лице і бровам тут теж норм так дістається😅 друге фото - то брови поближче після спекотного насиченого дня.

Я намагаюсь не очікувати магію від засобів, навіть з дуже-дуже гарними відгуками. Але... Тут я абсолютно впевнена в тому що це надзвичайно файний, робочий і якісний продукт. Звісно: "довіряй, але перевіряй" і я б радила посвотчити їх заздалегідь, або подивитись на свотчі людей, що їх вже придбали, адже можуть бути "кольороприколи" у вигляді рудої шоколадки чи зеленкуватого таупу, що часто-густо притаманні до азійської косметики.

Це тепер для мене мастхев, рука тягнеться і я неймовірно тішусь кожним використанням даного продукту!

Дякую, що дочитали❤️

Зустрінемось в наступних дописах і луксах 🥰