ksnklb

Зручний формат догляду за бровами та віями

Зручний формат догляду за бровами та віями

Я просто обожнюю різні доглядові засоби для брів та вій, і пробувала різні формати. Наразі вбачаю зручність особисто для себе у форматі з піпеткою, а не щіточкою.
Одним з таких засобів є Carefill від Joly:Lab, про який я сьогодні розкажу.

Зручний формат догляду за бровами та віями
Зручний формат догляду за бровами та віями

Виробник назває це філером, тому далі буду вживати це слово.
Отже, філер приїхав у окремій коробці з основною інформацією.
Баночка дуже маленька, доволі надійна на дотик, 10ml.
Всередині є піпетка, яка легко набирає потрібну кількість засобу. Так, можливо правильно було б одразу з піпетки це наносити, та мені дуже зручно наносити з піпетки засіб спочатку на палець, зовсім трішки, і потім ним розприділяти засіб. Так комфортно наносити і на брови, і на вії.

Філер ріденький, трішки гелевий, прозорий. Аромат був приємною несподіванкою, адже він вишневий, дуже приємний, мені подобається.
З плюсів цього засобу: він не залишається вологим чи жирним фінішем на волосинкає, а висихає буквально за кілька хвилин. Це ж стосується і вій.
Як я наношу на вії? Лише на кінчики вій, і зовсім мало засобу, щоб він не потрапив у очі, він швидко висихає на віях, і зранку я не прокидалась з червоними очима, як це було з олійками.
У складі є гліцерин, екстракт куркуми, що збагачений різноманітними вітамінами та протеїнами, буде чудово впливати на стан волосинки. А ще в складі я помітила гідролізовану касторову олію, що чудово впливає на ріст волосинок, гідролізат кератину.

Додаю фото До/Після, використовувала приблизно місяць. На вії особливу увагу на звертаю, адже на початку використання у мене ще були заламіновані волосинки, та зараз якраз почалось активне їхнє оновлення, та з цим філером цей процес був абсолютно непомітним.
Якраз за це я люблю додатковий догляд, адже незважаючи на вплив навколишнього середовища, ламінування та фарбування, вії та брови залишаються у гарному стані.
І загалом, я не вважаю такі засоби активаторами росту, і не очікую, що у мене виростуть нові брови чи кілометрові вії. Такі засоби спрямовані якраз на догляд на віями та бровами, повинні їх робити міцнішими, сприяти тому щоб цикл життя волосинки був щасливим на ваших брівках😉.

І цей філер є одним з таких чудових продуктів догляду🥰.