krislemly

Lipss | Lipper

Lipss | Lipper
Lipss | Lipper

Привіт, дівчатка! Сьогодні хочу поділитьсь відгуком на неймовірну новинку в моїй косметичці - lipper від українського бренду Lipss.

Lipper – інноваційна формула догляду за губами з миттєвим ефектом. До складу засобу входить комплекс із міметичним пептидом, який сприяє збільшенню об’єму губ, роблячи їх більш пухкими та "наповненими" на постійній основі, а також антиоксидантний вітамін Е та екстракт портулаку.

Lipss | Lipper
Lipss | Lipper

Стиль та лаконічність, це те, що в першу чергу відрізняє бренд Lipss.

Картонна коробочка бежевого кольору і в тон до неї лаконічний, приємний на дотик флакон.

Кришка у тюбика гвинтова. Наконечник скошений, що сприяє легкому нанесенню на губи.

Latte - нейтральний бежевий відтінок з глянцевим фінішем, він дуже благородний, ніжний і спокійний, на губах виглядає натурально, чудово підходить для щоденного використання і при цьому чудово прикрашає вечірній макіяж.

Ви дуже довго не зможете визначитись з відтінком, оскільки ліппери випускається аж у чотирьох універсальних кольорах і всі вони нереально красиві. Плюс ще є блиски без кольору але з неймовірними ароматами. Про один з таких розповім в наступному дописі.

Блиск має дуже легку, ніжну та танучу текстуру, яка в першого шару наноситься чітко, акуратно і рівномірно.

Текстура зовсім не жирна і не липка. Блиск забезпечує легке, напівпрозоре кольорове покриття, яке на всіх розкривається по-різному, бальзам легко нашарується, тому для досягнення більш насиченого кольору завжди можна нанести ще один шар.

Блиск згладжує нерівності та недоліки губ, заповнює тріщенки. Він справді зволожує. Мої вічно сухі, обвітрені губи нарешті набули доглянутого вигляду.

Немає липкості та дискомфорту на губах. Немає неприємного присмаку при попаданні до рота. Для мене це дуже важливо.

Стійкість мене повністю влаштовує, дві години на губах ідеальний глянець, потім сходить але красиво без плям та скочувань.