OKazkova

Нова масочка вихідного

Нова масочка вихідного

Що робити у вихідний, коли відключили електроенергію, а мобільний інтернет закінчився? Правильно: наносити масочки для обличчя🥰 Цього разу обрала пробничок Живильної маски для покращення тону і свіжості обличчя, який отримала в подарунок до замовлення засобів Mr.Scrubber. До речі, ось відгук про другий подарунковий пробничок з тієї акції: https://club.makeup.com.ua/post/41430/

Отже, про Живильну маску.

Пакування. Щільний пакетик кольору пильної троянди об’ємом 10 мл. При щедрому нанесенні такої кількості вистачило на одне застосування. Спереду на пакетику зображення повнорозмірної масочки. На зворотному ж боці вся необхідна інформація: склад, спосіб використання, протипоказання та умови зберігання. А ще є дуже приємна позначка про те, що продукт не тестувався на тваринках💕

Склад. Виробник зазначає, що 96% інгредієнтів натурального походження. Серед них:

• каолін для рівного тону, гладкості й еластичності
  • гліцерин для пом’якшення
  • бамбукова пудра для регулювання секреції, матування та свіжості
  • гіалуронова кислота для нормалізації та підтримки гідробалансу
  • екстракт алое вера для зволоження, заспокоєння та відновлення
  • огірок і ромашка для заспокоєння
  • шавлія для зміцнення захисного бар’єру
Нова масочка вихідного

Консистенція, аромат. Маска гарного рожевенького кольору. Консистенція приємна, щільна, легко розподіляється по шкірі. Не тече і не засихає. Аромат ніжний, ненавʼязливий, відчувається під час нанесення масочки та перші хвилини із нею. Мені пахне малиновим йогуртом😋

Спосіб застосування. Нанести на очищену шкіру обличчя товстим шаром, уникаючи зони навколо очей і губ. Залишити маску на обличчі на 5-10 хвилин, змити теплою водою. Оскільки всі маски серії FACE CONTROL SKIN СARE містять максимальну концентрацію натуральних активних інгредієнтів, рекомендуємо перед використанням провести тест на чутливість. Використовувати двічі на тиждень.

Я потримала масочку 10 хвилин, змивала теплою водою за допомогою спонжа.

Ефект та враження. Після масочки дуже приємне відчуття свіжості. Шкіра виглядає чистою та доглянутою. Однак поживних властивостей маски мені трошки не вистачило - відчула потребу у нанесенні сироватки та крему. Підозрюю, що це може бути через жорстку воду, адже у мене так після всіх масочок, окрім хіба що тканинних. Загалом масочка комфортна у використанні, має гарні аромат та консистенцию. Чудовий варіант, особливо у вигляді пробничку🥰

Дякую за увагу🫶