Anna_feerie

Вітання для Оленки та трохи про благодійність

Вітання для Оленки та трохи про благодійність

В червні красуня @Olena ✨ святкує свій день, тож я не могла не привітати її (тільки відмітку чомусь не вдається зробити🤷) і не долучитись до челенджу🥰.

Тому сьогодні розкажу про декілька брендів з мого арсеналу, які мають свідому позицію, займаються благодійністю та приймають участь у соціальних проектах.

Вітання для Оленки та трохи про благодійність

Garnier Fructis - та лінійка, яка дуже подобається моїм кучерям, тому завжди маю щось з їх асортименту. Сам бренд приділяє увагу захисту екології (повторно використовує пластик, приймає пляшечки на переробку), а також збирає кошти для забезпечення лікарен електроенергією.

Lush - це британський бренд натуральної косметики ручної роботи. Вони одними з перших запропонували тверду форму шампунів як спосіб зберігати воду та економити ресурси на пакуванні. Крім цього, вони не тестують продукцію на тваринах, закуповують сировину саме у виробників, керуючись правилами справедливої торгівлі, а ще 100% коштів (без НДС) з продажу лосьйона «Чаріті Пот» перераховується на підтримку проектів локальних спільнот та організацій України, які працюють у сферах захисту прав тварин, людей та довкілля.

Люблю Лаш, особливо бальзами для губ, свіжі маски для обличчя та пахучі милка🤩.

Careful - український бренд, який зараз, на жаль, переживає важкі часи. Вони свого часу спеціально випустили благодійний відтінок мультитаскеру для губ та щік, всі кошти з продажу якого спрямовувались на збір на пет-мобіль, щоб возити собачок в притулку💔.

Сподіваюсь, що у бренду все буде добре і він повернеться на ринок оновленим, ще кращим, але так само турботливим до нас та братів наших менших🐕.

P.S. Оленочко, хоч ти і не сказала дату твого дня народження, але я тебе вітаю і бажаю миру, натхнення та наснаги! Ти започаткувала чудовий челендж, який змушує задуматися над тим, а що ми можемо зробити для інших та для нашої планети🌍.