L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss : для тих хто полюбляє ніжні образи
Блиск, який вразив людина, яка не любить подібний фініш.
На піку популярності Maybelline New York Lifter Gloss, всі ми позабули про старий Glow Paradise Balm-in-Gloss від L'Oreal. З'явившись на ринку, він трошки випередив свій час і не здобув потребною популярності, хоча всі задатки в нього були.
Для мене це блиск, який саме мені, показав що подібний продукт, це не про волосся на губах та яскраві блискітки, а саме про комфорт з додаванням кольору. І хоча я дарувала постійно його мамі, але це не означає, що на собі я його не затестила. На фото відтінок 412 Heighten. На моїх губах він виглядає не так насиченно, через рідний пігмент, але наче вирівнює загальний тон моїх губ. Підтон доволі нейтральний, то ж підійде як для теплої шкіри, так і холодної. В колекції є і прозорі і більш пігментовані відтінки.
Що ж мені так сподобалось в цьому продукті?
По-перше це аплікатор. Він доволі схожий на ті, що є в L'Oreal Paris Rouge Signature, але тут він має "талію" і чимось схожий чи то на губки, чи то на вісімку))) Аплікатор легко наносить блиск, повторючи без проблем контур губ. А завдяки виємці в ньому - розподіляється помірна кількість продукту. Він м'який, не дратує губи, а завдяки загостреному кінцю, профарбовує все що потрібно ( на фото в каруселі можна побачити аплікатор в порівнянні з моїми губми, а вони в мене не великі).
По-друге мені сподобалась текструра. Вона не липка, кремодібна . Не дивлячись на те що вона трошки жирненька, на губах вона не сильно відчувається. А ось що дійсно відчувається так це невеличкий холодок. Так, цей продукт з легким ефектом об'ємом, наче легкий плампер. Але для мене це схоже саме на охолодження, яке так необхідно у літній період. Він наче освіжає губи. Прям дихати стає легше.
По-третє - зволоження. В мене і зараз є блиски в колекції і деякі мають легке зволоження. Але ось в цьому засобі - воно помітно. Губи гарно зволожені, м'які, приємні на дотик, та й на зовнішній вигляд нічого такі. Так як блиск доволі довго може знаходитись на губах - він не сушить і ефект зволоження тримається весь цей час. Доречі так як він не сильно липне, то блиск навіть витримує чай/каву/сік. Чізбургер що правда не витрумує ... Шкода авжеж.
Тож якщо ви полюбляєте Lifter Gloss або Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss - цей вам теж сподобається.
Коментарі (0)