ksnklb

Викидушки червня

Викидушки червня

Цього місяця у мене не так багато вже і закінчилось 🤭

Тут усе було добре, я усе мені подобалось:

OGX Shampoo Brazilian Keratin Therapy, мені підійшов, гарно піниться та має приємний аромат, добре вимиває волосся та не заплутує його, навіть трішки сумно що закінчився.

Marie Fresh Cosmetics Deep Moisturizing Series, цей скраб просто скарб, якщо ви любите дуже ніжне та при цьому ефективне скрабування, а ще у нього класний запах та мусова консистенція, в основі скрабу перліт, це делікатні скрабуючі частинки. Розхід скрабу був економним.

Tink Superfood For Body Guava & Mint, вже більш класичний скраб, та не менш класний, також можу його рекомендувати, він вже більш відчутний при скрабуванні. А ще у нього дуже класний солоденький аромат.

InJoy Care Line It Girl, досить непогана сироватка для брів та вій, використала її із задоволенням. Тільки вона не активатор, а просто дуже добре сприяє росту та зміцненню волосинок.

Shelly Hand And Nail Cream, крем для ручок, який точно колись повторю у більшому об'ємі та встигу про нього написати допис) гарний крем, добре зволожує шкіру, має кремовий аромат, не робить руки жирними.

Трішки сумно, та сталось те, чого я боялась – окислення 😩. Загалом, лінійка за свою ціну цілком може бути, та от хотілось б іншого пакування для неї, принаймні коробок.

Так, Esthetic House CP-1 Head Spa Scalp Scaler мені дууже сподобався за своєю дією, і консистенцією. Це сольовий скраб, він добре скрабував шкіру голови. Та от недавно сталась така проблема: носик просто застряг у ковпачку і все, довелось використати так так, як є 🤷🏻‍♀️.

Ну і пробники)) цього місяця небагато пробників та одна зламана заколка. Нажаль, заколки у мене ламаються часто, тому тепер буду робити запас 🤭.

Оскільки про всі пробники я встигла зробити огляд, залишився лише один 13PERFUMES Color Of Boom, який використала не я. Нажаль, попри красиву піраміду, я чую у ньому лише йод 🤷🏻‍♀️.