Швець Карина🤍

Avenue Des Parfums Home | Patchouli & Spicy

Avenue Des Parfums Home | Patchouli & Spicy
Avenue Des Parfums Home | Patchouli & Spicy

Давненько у мене вже закінчився аромадифузор вдома і я була в пошуках нового, але не знала, що ж взяти.

І до моїх рук потрапив ось цей красень. Спочатку хотіла взяти аромат Vanilla & Caramel, але в останній момент передумала і взяла Patchouli & Spicy. Що з цього вийшло? Розповідаю нижче ⬇️

Аромат відноситься до східних, пряних - він доволі гучний і "на любителя", як мені здається. Більше підходить для вітальні чи офісу - там чудово впишеться) але і у спальні буде звучати гарно, якщо ви любите подібну піраміду.

Представлений дифузор у гарній коробці, запакований щільно - думаю, що для подарунку це просто шикарний варіант, не треба навіть заморочуватись з додатковим пакуванням.

Пляшка об'ємом 100 мл, в ній яскраво-помаранчева рідина. Мені сподобались стильні палички, що йдуть до дифузору - вони довгі, чорного кольору.

Початкова нота: Кедр, Неролі

Нота серця: Пачулі

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

Аромат важкуватий, він справді такий пряний, окрім ноток пачулі (я любителька) чую тут ще час від часу якісь шкіряні відголоски. Дуже приємно грає - то більше спецій, то гостринка неролі промайне, але в основному це аромат пачулі і сандалу.

Він мене не душить (хоча я дуже чутлива до ароматів і в мене може швидко від непідходящого розболітися голова), не заважає. Впродовж дня я його відчуваю у приміщенні, але прям щоб сильно відволікатись на аромат - ні) вважаю, що так і повинно бути.

Щодо інтенсивності аромату - вона середня, як на мене. На кімнату в 12 квадратів я оставила 4 палички і щодня перевертаю їх) таким чином я постійно додаю інтенсивності аромату і чую його, насолоджуючись.

Зараз доволі жарко і в мене за тиждень випарилось десь 1/4 флакончика.

Загалом дифузор мені сподобався - аромат у нього приємний і огортаючий, я б навіть сказала, що в якомусь сенсі "дорогий". Тепер я впевнена в якості дифузорів від Avenue Des Parfums і можу в майбутньому пробувати й інші їх аромати для дому 🖤