PILIRINA 💛💙

Schwarzkopf без wow ефекту

Із приходом спекотного літечка моя пухнаста проблема з пересушеним волоссям, що стирчить, посилилася, бо я частіше стала мити волосся. Насправді мало засобів здатні привести моє вʼюнке, фарбоване, сухе від середини довжини волосся в божественний вигляд. Такі засоби є і серед бюджетних. Але зараз поговоримо про професійний спрей Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, яким користуюся вже другий місяць і мені є про що розповісти вам.

На перший погляд – симпатичний флакон, відомий бренд. Це ж Schwarzkopf, Карл!

Виробник запевняє, що цей незвичний кондиціонер миттєво розплутує пошкоджене волосся. Заперечую!

Все залежить від типу волосся. Моєму він не підійшов - волосся після розпилення стає сухе як солома.

Але найгірше з обіцянок виробника те, що (дослівно): "Bonacure Repair Rescue призначений для клієнтів з пористим, пошкодженим волоссям, схильним до ламкості, які шукають засіб для догляду за волоссям, який розплутує та покращує розчісування, одночасно забезпечуючи додатковий захист від гарячих інструментів для укладання".

Ви там серйозно, Schwarzkopf?

Нічого цього я не отримала від спрею. саме з червоною кришкою. Хоча раніше користувалася спреями від Шварцу у синьому та рожевому кольораз - вони значно кращі по якості. Синій - зволожував та розплутував мій сухий, пористий блонд, рожевий мав надзвичайно приємний аромат та надавав блиску.

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Arginine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Coumarin, Potassium Sorbate

Ось тут висновки робіть самі, бо я адекватно відношуся до силіконів та іншоі хімічної гидоти у засобах для волосся. Це як захисний футляр для моєї освітленої волосинки, його друга кутикула. Фарбовані блондинки зрозуміють.

Стандартно, на розпорошую на вологе волосся після миття.

На мою довжину ( трохи нижче плечей) роблю 5-7 натискань. Після цього прочісую волосся пальцями і на руках не залишається відчуття липкості, що ніби і непогано, але 👇

ПЛЮСИ:

• Якщо переборщити із засобом, то на волоссі це видно не буде – воно не жирнітиметься сильніше і не виглядатиме клоччям
  • Сушу волосся влітку ледь не щодня, воно не січеться і не ламається - значить термозахист все-таки діє
  • Однієї упаковки вистачає на пару місяців

МІНУСИ::

• Алкогольний аромат, що ніби в так погано у деяких випадках, але не у спреї для волосся, бо вивітрюється не одразу
  • Якогось додаткового догляду засіб не дає – немає явного блиску чи пружності волосся
  • Волосся після сушіння не розсипчасте і сухе
  • Розчісується важко що з ним, що без нього

Кому не підійде цей засіб?

Власницям сухого, ламкого, зневодненого і пористого волосся.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue - звичайна робоча конячка для тонкого волосся. Воно його не буде обтяжувати, але, підозрюю, що на супер ефект розраховувати не варто.

Як термозахист він звичайно працює, всі ці засоби плюс мінус однакові, але волосся з часом стало сухим по довжині.

Чомусь мені здається, що це із-за формату спрею, бо у рідкі формули додають спирт і це позначається на якості волосся. Термозахист у вигляді крему на моєму волоссі працює значно краще.

Я і далі шукатиму спрей який дає блиск і пружність волоссю. Засіб просто мені не сподобався ні ароматом, ні відчуттям на волоссі. Користуюся бо є. Вдруге не придбаю.

Можливо, ви підкажете якийсь не супердорогий, але класний спрей та для пористого волоссячка? Буду рада бачити рекомендації! 😍

01 липня, 2024
PILIRINA 💛💙
01 липня, 2024