Наталія

Etat Libre d'orange Eau de Protection

Etat Libre d'orange Eau de Protection

Трішки передісторії. Я ніколи не любила нотки троянди в парфумерії. Але мені потрапив в руки пробник Lancome Idole Nectar. І ця троянда мені зайшла, як не дивно. Але вона чиста, дзвінка, і така вранішня, тендітна. А мені хотілося такої більш нуарної, темної, насиченої. Почалися пошуки...

З брендом Etat Libre d'Orange знайома не була. Але історія їхнього бренду захоплює та дивує.

"Etat Libre d'Orange — це амбітна, зухвала, пристрасна, розкішна, розкріпачена парфумерія.
Вільна для творчості.
Це інша парфумерія — розумна, зі своєю точкою зору. Ексцентрична, з іронічними назвами, дотепна, скандальна, вона не боїться забобонів і змішує двозначності."

Ну і як тут встояти? І троянда тут є така, яка потрібна мені. Яку я хочу!

"Eau de Protection від Etat Libre d'Orange - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Квіткові. Eau de Protection був випущений в 2007. Eau de Protection був створений парфумером Antoine Lie і Antoine Maisondieu. Верхні ноти: Гіркий Апельсин, Чорний Перець і Імбир; ноти серця: Турецька Троянда, Жасмин і Геліотроп; ноти бази: Пачулі, Бензоїн і Боби Тонка."

Тут троянда насичена, темно-бордова, майже чорна, оксамитова, будуарна, дещо припилена. В оточенні перцю та імбиру. Це додає їй пікантної пряності. Пачулі трошки припудрують цю троянду наприкінці, але вона домінує протягом всієї партії. Парфуми стійкі, я б не сказала про шалено довгий шлейф. Все таки тут є трохи інтимності.

Але цей парфум обовязковий до затесту. Думаю хейтерів в нього буде не менше, аніж поціновувачів. На те він і провокативний бренд)

Etat Libre d'orange Eau de Protection