Інна ✨

Туалетна вода Moschino I Love Love

Туалетна вода Moschino I Love Love

Я люблю солодки, квіткові, пудрові аромати зі шлейфом. Оці всі аромати чистоти, свіжості, унісекс - це все завжди не про мене, я не хочу пахнути ялинками, деревиною, фарбою, рельсами чі ліками. Але на спеку мені кожен рік хочеться чогось максимально легкого, жіночного, цітрусового та ненав'язливого.

Туалетна вода Moschino I Love Love - це моя чергова спроба знайти для себе щось цитрусове. За описом - чудова композиція, яка повинна пахнути легким компотиком з цитрусів і ниби створена, щоб обливатись ними у спеку.

Добре, що я заказала мініатюру, бо збиралась брати одразу великий флакон. Він мені візуально одразу дуже сподобався - яскравий, поєднання помаранчевого та блакитного так і манило.

Кохання не відбулось. Сказати, що аромат мені не сподобався - не сказати нічого. Усі жаляться, що вони не дуже стійки, але на одязі я так довго відчувала аромат, і це прям пахне для мене освіжувачем повітря у худшому сенсі. Зі шкіри і волосся злітає миттево. Я так і не змогла розрізнити там ті цитрусові ноти, бо для мене це якась дуже дешева водичка, непріємна, різка, з нотою смородини, яка віддіє кошачими лотками. Хоча я знаю багато поціновувачів цього парфуму, які його дуже люблять і дуже хвалять. Розумію, що всі ми різні, але я навіть 5 мл пробніку не змогла використати - поверталась до нього декілька разів у різну погоду, і кожен раз він мені не подобався все більше і більше.

Віддаю цей гарненький флакончик знайомій, яка теж хотіла його придбати, і продовжу пошуки цитрусового аромату, якій мені сподобається. Дівчата, порадьте, хто чим користується у спеку? Бо це неможливо, мене душать всі улюблені парфуми.

Туалетна вода Moschino I Love Love