Моя найнезвичніша туш
Я вам щось таке прикольне покажу.)) Давно мріяла спробувати яскраву кольорову туш, раніше з кольорових були тільки: коричнева, бордова і синя, але раптом душа захотіла експериментів і я обрала салатову туш😍
Відтінок туші, такий же, як і надписи на тюбику, тому коли вам захочеться саме світло-зелену туш, то ви нізчим її не переплутаєте.
Відтінок реально крейзі, але коли експерементувати, як не влітку.
Щіточка тут зручна, силіконова, на неї набирається достатня кількість туші, щоб яскраво промалювати війки. Я ще люблю кінчиком промальовувати, щоб виглядало це діло яскравіше.
Відтінок досить цікавий і він непогано передається на війки, для більш яскравішого ефекту можна нанести білу базу, але мені ітак вистачає пігменту.
Дивно, хоч туш кольорова, але вона добре піднімає війки, додає їм об'єму і довжини.
Звичайно для такого роду продукту потрібно обдумати макіяж. Також зараз модно наносити яскраві туші на нижні війки.
Напротязі дня туш не осипається, може трішки втрачати яскравість, як це люблять кольорові туші.
Мені подобається мій колір очей, з нею він стає зеленішим.
Тому, якщо ви хочете експериментів і яскравих барвів в макіяжі, то ця туш вам в цьому допоможе.
Я рада знайти такий унікальний колір, мені подобається щось незвичне. А ви як? Ризикнули б?
Коментарі (0)