Zhukovka

Новий б'юті тренд ТОНЕР-ПАДИ !Що це таке і як ними користуватися ?

Новий б'юті тренд ТОНЕР-ПАДИ !Що це таке і як ними користуватися ?
Новий б'юті тренд ТОНЕР-ПАДИ !Що це таке і як ними користуватися ?

По суті, тонер-пади — це диски, просочені певною концентрованою есенцією, які мають дві сторони: гладку і більш рель'єфну . Зазвичай рельєфною стороною протирають обличчя , а гладеньку накладають , як масочку на обличчя.
Також тонер-пади можуть закривати декілька потреб одразу : зволоження і очищення , відновлення і освітлення , або як у мене пілінг-ефект і регуляція себуму.

Пілінг-диски приїхали до мене у стильній баночці з кришкою та додатковою захисною мембраною. У баночці зберігається 50шт дисків, добре просочених корисною есенцією 💧

Безпосередньо диски вели 885-71-74кі за розміром, м'якенькі та приємні до шкіри 💕

Аромат у дисків косметичний , мені нагадує професійні засоби з легкою свіжою ноткою 🌿

Скажу чесно, що я використовую ці диски недовго, проте результат помітний вже зараз!
Цей продукт дійсно має пілінгуючий ефект , просто погляньте фото "ДО" та "ПІСЛЯ"
Маленькі лущення зникли , шкіра на дотик стає гладенька після застосування. Також присутній ефект відбілювання 🤍

P.S : При використанні на моїй шкірі з'являється легке почервоніння - засіб так працює, адже у складі присутні кислоти .Триває почервоніння не довго , ~ 5-10 хв., тому боятися не варто 😉 Концентрація цілком безпечна !)

Опис

Пілінг-диски Lelya з AHA+BHA кислотами розроблені спеціально для проблемної шкіри. Унікальна формула на основі молочної, гліколевої та лимонної кислот допомагає в боротьбі з вуграми, чорними точками та іншими несвіжими утвореннями на шкірі.
Диски можна застосовувати і в якості регулярного догляду (особливо жирній та проблемній шкірі), і в якості точкового вирішення проблем – для чутливої чи сухої шкіри. Концентрація кислот цілком безпечна та вивірена настільки, щоб дати чудові результати без агресивного впливу.

оненти:

Молочна кислота — найм’якша з кислот у косметології, вона входить до водно-ліпідного шару шкіри та може зв’язувати молекули води. Саме тому вона добре зволожує, знімає запалення, глибоко очищує пори, вирівнює тон та текстуру шкіри.

Лимонна кислота — ніжна фруктова кислота, яка чудово висвітлює плямки, відлущує ороговілу шкіру, дезінфікує та знімає свербіж. Вона нормалізує pH шкіри, посилює пружність та еластичність.

Саліцилова кислота — Ефективно очищає пори від забруднень та ексфоліює ороговілі клітини шкіри, що допомагає попередити появу вугрів та акне. Також має протизапальні властивості та допомагає зменшити червоніння та запалення на шкірі.

Гліколева кислота — легка кислота, яка швидко проникає через епідермальний бар’єр. М’яко відлущує та не травмує живий шар шкіри. Зменшує гіперпігментацію, сліди акне та сприяє збільшенню гіалурону в шкірі. Розгладжує зморшки та вирівнює рельєф шкіри.

Гліцерин — Ефективно зволожує шкіру, утримуючи вологу в її верхніх шарах. Зменшує сухість та лущення шкіри, роблячи її більш гладкою та м'якою на дотик.

Пантенол — Має заспокійливі та загоюючі властивості, допомагаючи зменшити подразнення та запалення на шкірі. Також сприяє збереженню вологи в шкірі та покращенню її бар'єрної функції.