Olha🍒

Ранкова палетка тіней Novo Toast Eyeshadow Pallette

Ранкова палетка тіней Novo Toast Eyeshadow Pallette

Красуні, всім привіт 💜

Життя бентежне і без світла, тому трошки пропала, але так скучила за нашим б'юті-всесвітом! Тому повертаюсь з оглядом на палетку, яка так вам сподобалась з першого погляду) Але чи відповідає якість зовнішньому вигляду?

обійшлась вона мені в 160 грн зі знижками.

Ранкова палетка тіней Novo Toast Eyeshadow Pallette
Ранкова палетка тіней Novo Toast Eyeshadow Pallette

так, зовнішний вигляд продукту дуже впливає в сторону купівлі, якщо я його бачу.

цей милий дизайн в стилі ранкового сніданку: чаю та тосту з яєшнею одразу мене підкупив 💖 і дійсно фарбуватись хочеться нею частіше)

я хотіла собі нову нюдову палетку, щоб робити дуже легкі щоденні макіяжи і ось знайшла :)

Novo - це китайський бренд косметики з гарним дизайном та якістю, який ви можете придбати на відповідних сайтах.

наносила я їх в 2 шари на підложку з консилера - так колір передається краще.

1. базовий світлий, який не видно руці, але гарно підготує вам повіку для подальшого макіяжу.

2. в палетці він нейтральний з краплею рожевого, на фото від виробника такий самий, а на руці вже пішов в сторону коричневого, але на повіці він виглядає саме як димно-рожевий, гарно лягає як самостійний колір.

3. сатиновий rose-gold, можна використати як в куточок ока, так і на всю повіку. лягає щільно, яскраво

4. от цей трохи дивний: він відчувається більш сухим за інші, схожий на відтінок 6 та має ледь помітні блискітки і десь дізналась, що з ними тіні тримаються краще. в свій макіяж його ще не використовувала :)

5. як фанат блискіток, хочу сказати, що це моя любов! це золотистий шиммер/глітер з сухою консистенцією та переливчитими блискітками, чудово виглядає як топер, так і самостійно. люблю його наносити на центр повіки і це саме той відтінок, який люблять використовувати кореянки в своїх макіяжах. схожий відтінок є в палетці від Eveline Mystic Galaxy під назвою Mars, але в них він більш святковий з різнокольоровим переливом.

6. ще один коричневий відтінок для надання глибини.

7. знову зі знаком питання: в житті виглядає темнішим за №6, але при нанесені на шкіру все навпаки + до всього плямить. я його не зрозуміла :(

8. відтінок вже тепліший за інші та гарно підійде для затемнення зовнішнього кутика ока.

9. ну і цей виявився найкращим! дуже щільний та пігментований, має рожево-червоні нотки, але делікатні. це на випадок, якщо захочется чогось темного та на всю повіку!

це дуже ніжна та легка палетка (все як я люблю) - цими тінями неможливо переборщити, можна безкінечно нашаровувати, а також кожен відтінок можна використовувати як самостійний на всю повіку. тест на стійкість вони також пройшли.

в цілому я задоволена цією палеткою на кожен день, але якщо у вас є улюблена нюдова, то раджу її придбати тільки тим, хто любить колекціонувати)

огляд на неймовірні дуохромні тіні теж він NOVO - https://club.makeup.com.ua/post/48592/

дякую, що дочитали і буду дуже вдячна вашим враженням!💜