O_Skomska

Захват, та розчарування

Захват, та розчарування

Revolution Pro New Neutral Satin Matte Lipstick - я отримала в подарунок до замовлення.

Від візуального вигляду помади - я була в захваті. Виглядає розкішно .

Вона прийшла в картонній, золотистій упаковці , яка стилізована леопардовим прінтом. Все дуже стильно , та продумано .

На ній вказана інформація та відтінок. В мене колір - Stripped.

Об'єм: 3.6g

Вартість : 360 грн.

Захват, та розчарування
Захват, та розчарування
Захват, та розчарування
Захват, та розчарування

Футляр елегантний, та відповідає лінійці .

Він золотистий, та має леопардове тиснення

Зроблено дуже якісно .

Сподобалось те, що оснащений магнітною застібкою, яка дуже плавно закривається. В мене ще не було такого формату - і це так зручно .

  • Спочатку колір мені дуже сподобався, адже я люблю такі відтінки . Але при нанесенні на руку він відкрився пильно-рожевим , навіть трішки з відтінком холодно-фіолетового . Мені такі кольори не дуже личать, він навпаки дуже висвітлює мої вуста , та нагадує період, коли губи просто замазували тоналкою . Тут такі ж відчуття, тільки колір віддає ще трішки рожевим .
  • Текстура кремова, досить жирна. За рахунок цього легко наноситься, але і швидко зникає. При нанесені - не профарбовує слизову, взагалі на ній немає засобу - лише якщо трішки розтушувати пальчиком , можна нанести , щоб не було такого чіткого переходу і тоді виглядає більш - менш ...але для мене це суттєвий мінус. Залишає атласно-матовий фініш .
  • Аромат досить не приємний, нагадує косметику поганої якості (колись я працювала в магазині і там були представлені помади з дешевого сегменту, саме сет, який мав багато відтінків. Вони були бюджетні і водночас популярні , на тей час , орієнтовно 9 років тому вони коштували 9-11 грн, от в них ідентичний аромат) .Запах швидко зникає і потім не відчувається. Але я не розумію , як в настільки красивої помади може бути такий аромат . Це просто провал...

На фото може здатись , що не такий вже і поганий колір, та навіть трішки пасує під загар ))) але в житті він насправді виглядає набагато гірше...

Для себе я наразі бачу лише одне поєднання , щоб користуватись - це олівчик від Глем Бі в 110 відтінку , на наносити помаду лише на серединку губ , як на другому фото .

Підведу підсумок

З плюсів :

- розкішний дизайн ;

-зручна, магнітна застібка з плавним закриванням

З мінусів:

- не приємний аромат

- особисто для мене дивний колір

- не профарбовує слизову , лише при розтушовці

- не стійка

Нажаль , в моєму випадку більше мінусів , ніж плюсів , адже я очікувала значно більше.

Не рекомендую даний засіб ! Впевнена за такі кошти можна знайти хорошу альтернативу.