Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara Моделювальна туш для брів
"Бров драма" - оце дивина, начебто є, а наче й нема...
Привіт, це Ася! На огляді Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara Моделювальна туш для брів у прозорому відтінку.
Почнемо з опису від виробника:
".....Ваші брови матимуть одночасно і насичений натуральний колір, і чітку красиву форму.Моделювальну туш розроблено спеціально для прекрасних панянок, які прагнуть бути не тільки модними і сучасними, але й природними. Тому за допомогою Brow Drama Sculpting Brow Mascara ви можете профарбувати і зафіксувати волоски, надавши їм виразності, не зробивши брови надмірно театральними...."
Спосіб використання: наносити за допомогою щіточки-аплікатора на попередньо скориговані брови, здійснювати короткі рухи-мазки по напряму від внутрішнього кута ока до скроні. Потім розчесати брови і надати їм форми (за допомогою цієї ж щіточки).
Мій відгук
Якщо коротко, даний продукт у прозорому кольорі це повний провал що не має сенсу. Чому так? Є декілька кольорів цієї туші, і один з них прозорий. Фунцією є натуральне промальовування брів і їх укладка, і якщо йдеться про кольорові варіанти, то туш відпрацьовує ідеально, створюючи описаний вище ефект. Тобто бровки стають більш виразні, аккуратно промальовані. Коли ж йдеться про прозору туш, єдиним варіантом її використання є укладка, тобто засіб вже сприймається як гель.
Що ми маємо на ділі?
Я наносила туш дуже густо, прочісуючи по росту та проти росту, але навіть це не дало мені нормальної фіксації. Перші 10 хв брови ще стоять у "вірному" напрямку, але згодом, ефекту наче і не було, навіть на дотик брови наче на них немає жодного продукту фіксації.
Мій вердикт: даний продукт у прозорому кольорі провальний, але може підійти для тонких та слухняних від природи брів для ефекту "зволоження та зачесаності", за вартість цієї туші можна взяти чудовий гель для брів з сильною фіксацією. Або ж краще беріть кольорові варіанти даної туші, адже вони чудові.
Коментарі (0)