YuliHrytskoff

Вперше у рубриці «Empty bottles»!

Вперше у рубриці «Empty bottles»!

Чесно кажучи, назбирати пусті пляшечки для допису було завданням не з простих) Та в мене майже одночасно закінчились декілька засобів, а ті, що були на підході – старалась використати першочергово.

Отже, показую, що закінчилось та поділю всі засоби на дві групи – на які писала відгуки та на які ні.

1. Моделювальна туш для брів Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara. Про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/24325/. Чудова, покупку із задоволенням буду повторювати.

2. Натуральний спрей проти випадіння волосся з індійськими цілющими травами Comex Ayurvedic Natural: https://club.makeup.com.ua/post/22942/- про нього детально розповідала у цьому відгуку. Хороший! За свою ціну – просто супер!

3. Тонік для обличчя Derma E Radiance Toner Glycolic Acid & Rovibos: https://club.makeup.com.ua/post/21058/.

4. Крем для рук 3в1 відновлення "SOS" NIVEA. Про нього розповідала тут - https://club.makeup.com.ua/post/20330/. Жахливий, ледве закінчила…

5. Туалетна вода Pepe Jeans Cocktail Edition For Her: https://club.makeup.com.ua/post/19931/. Непогана, але просто не моя…

6. Гель для інтимної гігієни з корою дуба та журавлиною Vis Plantis Herbal Vital Care Gel For Intimate. Відгук на нього: https://club.makeup.com.ua/post/18892/. Подобаються засоби для інтимної гігієни цього виробника, вже взяла новий засіб із цієї лінійки)

7. Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1Matrix Miracle Creator. Про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/18713/. Хоч це й мініатюра, але вистачило мені її надовго, так як такого роду засоби я використовую, в основному, перед сушінням волосся феном (а це я роблю не дуже часто, більше люблю дати йому висохнути природнім чином), та чергувала з іншим своїм термозахистом.

8. Парфумоване рідке мило для рук "Rose Wine" MARÊVE. Вірніше, флакончик від нього))) Мило я використала дуже давно, але мені подобався флакончик, тому використовувала його в якості стаціонарного диспенсера, переливаючи у нього мила із дой-паків. Але дозатор почав страшенно заїдати, тому флакончик відправляється в утиль. Якщо комусь цікаво, відгук на мило тут: https://club.makeup.com.ua/post/10438/.

Але скажу про них декілька слів тут.

1. Гель-мило для тіла Fresh Juice Green Tangerine& Palmarosa (дой-пак). Хороше недороге, але якісне рідке мило для рук. Має густу гелеву консистенцію та приємний цитрусовий аромат. Гарно піниться та очищає шкіру рук від забруднень. Шкіру сушить мінімально. Взагалі, дуже люблю рідкі мила від Fresh Juice, серед мас маркету у цій ціновій категорії це, мабуть, найкращий варіант!

2. Колаген 1-го та 3-го типів Doctor’s best. Цей БАД був мені назначений у схемі лікування залізодефіцитної анемії як додаткове джерело білку. Чесно кажучи, особливого ефекту від його прийому я не помітила, як і не побачила впливу на зовнішність – стан ні шкіри, ні волосся, ні нігтів не змінився. Але й побічок ніяких не було під час прийому, що вже радує)

3. Дерматологічна сироватка для корекції зморшок і відновлення пружності чутливої шкіри La Roche-Posay Hyalu B5 Serum (пробники). Всього в мене було 2 пробнички, які мені дісталися в Дарунку від La Roche-Posay в рамках акції про утилізацію використаної тари від косметичних засобів. Взагалі, не люблю писати відгуки на доглядову косметику із пробників, оскільки вважаю, що для реальної оцінки результативності засобу необхідно користуватися ним щонайменше декілька місяців. Але тут пробнички досить великі – одного мені вистачало на шість днів (всього користувалась сироваткою 12 днів) і результат від використання сироватки мені сподобався, тому хочу про неї трошки розказати. Засіб має в міру густу водно-гелеву текстуру та виражений алое-огірковий аромат. От наявність запаху для мене швидше мінус, аніж плюс, але за кілька днів я до нього звикла і він вже мені не надокучав) Сироватка дуже легко розприділяється по шкірі (на все обличчя потрібно буквально капельку, тому й витрата дуже економна), та швидко поглинається.

Не залишає відчуття плівки чи липкості, але створює видимий блиск, годинки за дві після використання сироватки у мене шкіра починає надто сильно блистіти… Але я готова потерпіти це заради ефекту цієї сироватки! А зволожує вона шикарно! Навіть за тих декілька днів, що я нею користувалась, у мене шкіра із зневодненої стала практично нормально зволоженою. І це не косметичний ефект, оскільки після припинення користування шкіра залишилась такою ж! Сироватка містить у собі гіалуронову кислоту, а, значить, потребує обов’язкового закриття зволожувальним кремом, але, чесно признаюсь, я інколи цим нехтувала, оскільки мені цілком і повністю вистачало зволоження від однієї тільки сироватки (та й виробник допускає такий варіант використання засобу). Сироватка сподобалась дуже! Тепер подумую над купівлею повноцінного флакончика.

4. Сироватка L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C. Пробник отримала в подарунок до замовлення на MakeUp. Пробничок дуууже маленький, ледь вистачило на два рази. Сироватка має приємну маслянисто-гелеву консистенцію та легкий аромат. Легко розприділяється та дуже швидко поглинається (буквально за руками). Не залишає ні липкості, ні плівки, ні жирності. Але! Вона скатується! Просто шматками… І не дає нанести ні наступний етап догляду, ні макіяж. Вже хвилин через 20 після нанесення бігла її змивати, тому жоден результат від її використання оцінити не змогла. Склад повністю розбирати не стала, бо витрачати свій час заради пробника – не маю ніякого бажання, але на третьому місці (після води та аскорбінки) знаходиться диметикон, що є силіконом. Вважаю це неприпустимим у такому роді засобах… Та й в загальному склад далекий від ідеалу… Сироватка не сподобалась, не рекомендую! Ну але це враження тільки від пробника, щоб реально оцінити засіб, все ж таки треба користуватись ним довше.

Ось, власне, це всі засоби, що закінчились в мене за листопад - початок грудня. Про них розповіла, а тепер всі флакончики благополучно відправляються у смітник) Аж відчула полегшення!)))

Всім гарного та спокійного дня!❤