YuliHrytskoff

Крем для рук 3в1 відновлення "SOS" NIVEA

Крем для рук 3в1 відновлення "SOS" NIVEA

У мене дуже суха, реактивна шкіра рук. В теплий період року ситуація ще більш-менш, але тільки починає холодати чи мінімальний контакт із побутовою хімією, або агресивним милом – починають з’являтися сухість, лущення, інколи шкіра тріскається навіть до крові… В такому випадку без хорошого крему для рук не обійтись!

У мене є декілька улюблених варіантів кремів для рук, які рятують мене у вказаних ситуаціях, але щоб уникнути ефекту привикання, я час від часу купую нові креми, ну та й завжди хочеться спробувати щось новеньке, та й, раптом, є щось краще від мого звичного догляду) Тому, начитавшись позитивних відгуків на Крем для рук 3в1 відновлення "SOS" від NIVEA, вирішила на цей раз спробувати саме його. Але, на жаль, враження про нього у мене склались не найкращі. Чому – розповідаю далі по тексту.

Дизайн крему доволі лаконічний, але, тим не менше – практичний. Крем розфасований у напівм’яку тубу білого кольору, витриману в загальному стилі продукції NIVEA. На обороті туби – вся необхідна інформація про засіб від виробника, в тому числі наклейка з україномовним перекладом основних відомостей.

Кришечка фліп-топ, закривається із «клацанням». Дозволяє тримати тюбик у вертикальному положенні. В кришечці є отвір, який відіграє роль дозатора. Отвір в міру вузький, дозволяє контролювати дозування засобу.

Об’єм крему – 100 мл.

Склад крему, на жаль, залишає бажати кращого. І це м’яко сказано… Основною зволожуючою речовиною засобу виступає гліцерин і, в принципі, це добре, оскільки даний компонент має хороші зволожувальні властивості та абсолютно безпечний для здоров’я. Однак, далі по списку йдуть спирти та такий компонент як диметикон, який являється нічим іншим як силіконом. І саме він дає чисто візуальний ефект зволоженої та доглянутої шкіри, але про реальний догляд мови йти просто не може. Із зволожуючих компонентів у складі крему також можемо побачити пантенол, екстракт квітів календули та соєву олію. Але, так як ці компоненти йдуть у списку складників значно далі після силікону, можна вважати, що їх там мізер і суттєвої «погоди» вони не роблять абсолютно. Окрім цього, до складу крему входять мінеральна олія, яка, до слова, є продуктом нафтопереробки, парабени, консерванти та ПАР.

Поклавши руку на серце, скажу, що якби я переглянула склад цього крему до покупки, то не придбала би його у жодному разі! Адже вся ця «хімія» поглинається шкірою і розноситься кровотоком по всьому організму, а потім ми задаємся питанням звідки у людей стільки захворювань і всяких патологій…

Консистенція крему дуже густа, щільна, в’язка, «силікониста». Більше схожа на бальзам, аніж крем. Але звідси розхід – ну дуже економний.

Текстура дещо неоднорідна.

Колір – білий.

Запах – кремово-косметичний, в принципі, приємний, ненав’язливий, але доволі довго відчувається на шкірі.

Так як крем має дуже густу консистенцію, то для разового використання його необхідно зовсім невелику кількість, інакше, поглинатись він буде ну дуже довго і відчуття плівки та жирності не покидатиме тривалий час.

Завдяки силіконистій текстурі розприділяється крем по шкірі дуже легко, але, навіть якщо не переборщити крем із кількістю, поглинається він досить довго. І навіть після повного поглинання на шкірі залишається відчуття жирності та плівки, присутність чогось інорідного та зайвого. Тому використовую цей крем тільки на ніч, нанісши його вдень – робити щось руками буде не дуже приємно, оскільки жирність заважатиме.

До речі, навіть на ранок відчуття плівки на шкірі все одно присутнє, хоч і вже не настільки виражене.

Тепер щодо ефективності. І я вважаю її суто візуальною… На перший погляд, після використання крему шкіра виглядає справді зволоженою та доглянутою, але буквально раз помивши руки з милом, знову проявляється страшенна сухість, лущення та навіть дрібні тріщинки. Тобто, реального лікувального і, тим більше, пролонгованого ефекту від крему я не помітила на своїй шкірі. Якщо регулярно користуватись кремом – все добре, шкіра візуально у порядку, але все «зволоження» від крему дуже швидко змивається після першого ж контакту з миючим засобом.

Мій вердикт – я даний крем не рекомендую! Жахливий склад, не зовсім приємні відчуття на шкірі після нанесення, суто візуальний вплив на шкіру. За ці ж гроші однозначно можна купити більш дієвий крем з кращим складом!