D A S H A

Eveline Extra Soft Allergique крем

Eveline Extra Soft Allergique крем

З першого погляду, креми з серії Extra Soft від Eveline суто візуально не вражають наш естетичний смак. Він зберігається в широкій круглій банці з білого пластику, нагадуючи більше зубний порошок або якийсь аптечний засіб, не викликаючи асоціації з розкішними флаконами жіночої доглядової косметики. АЛЕ, нехай Вас не вводить в оману простота його пакування, крем гідний того, щоб Ви звернули на нього увагу.

  • Крем 200 мл
  • Зовнішній дизайн легко сплутати з його двома різновидами з цієї серії, а саме є окремий крем під назвою Extra Soft та окремий Extra Soft Whitening. Ми говоримо про Extra Soft Allergique, гіпоалергенну версію
  • має захисну фольгу покриття під зовнішньою кришкою
  • після відкриття тари тримати 6 місяців
  • не густий.
  • 24 години зволоження підтверджую
  • fragrance-free (без віддушок)
  • ключові компоненти складу D-пантенол, алантоїн та олія авокадо
  • Formulated in cooperation with a dermatologist. Формула розроблена у співпраці з дерматологом (видно що з одним, бо поставили неозначений артикль;)
  • позначка Swiss Recipe - крем виконаний за швейцарським рецептом.
  • має захисні фільтри

І на пункті з захисними фільтрами я трохи зупинюсь. Диванний хімік увійшов в чат: SPF фільтри мають захищати нашу шкіру від UVA та UVB-типів випромінювання. Цікаво, що на баночці крему напряму SPF-фільтр не позначено, а лише помітка protective filters.

Мені довелось провести власне невеличке інтернет-розслідування.

Існує три типи сонцезахисних фільтрів: фізичні, хімічні та змішані. У складі нашого крему міститься інгредієнт ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, який входить до списку дозволених ЄС безпечних хімічних фільтрів і являється рідким UVB-фільтром. Тож робимо короткий висновок, що від одного типу випромінювання ми все-таки маємо фільтр, проте нам залишається невідомою цифра захисту цього захисного фільтру 5, 15, 30 тощо...Будемо сподіватися, що наступні покоління будуть кмітливіші за мене і продовжать мою справу...

Мені випало користуватись цим кремом в червні, в спеку, в сезон, коли шкіра більше просить гель алое або щось в цьому роді, тому я хочу бути до цього крема справедливою. Він мені сподобався. У мене тип шкіри схильний до сухості. Після гоління ніг подразнення затихали значно швидше ніж від інших парфумованих кремів. Відчувається комфортно, неважкий, без аромату, не створює додаткових подразнень, на руки теж підійшов з більшим комфортом ніж інші універсальні креми для тіла.

Я пробувала його один раз для обличчя на ніч, уникаючи область навколо очей - все впорядку. Авжеж краще користуватись профільним доглядом для обличчя, але якщо потрібно, то цей крем виручить. На обличчі він не відчувався невагомо легким, але і неважким - нейтрально комфортний. Знову нагадаю, що це червень, дуже жарко, у мене виникає припущення, що в холоди, його можна і полюбити.

Зволоження тримає добре, довше ніж крем для тіла Dove Silky, є з чим порівняти:

https://club.makeup.com.ua/post/42948/

Цікавий факт, що в складі крему Dove, який називається з ефектом дотику шовку, самого ж інгредієнта рідкого шовку (Hydrolyzed Silk Extract) немає, а в цьому кремі є! Think about it.

На фіналі, не забуваємо, що відгук суб'єктивний, кожна шкіра індивідуальна, тому тепер ваша черга написати мені коментар про ваші враження від використання цього крему ))