Anna_feerie

Палетка Revolution Forever Flawless Spirituality

Палетка Revolution Forever Flawless Spirituality
Палетка Revolution Forever Flawless Spirituality

В мене дуже гарні враження від цієї палетки (до речі, це перший продукт від Makeup Revolution - і його якість приємно здивувала😍). Покажу багато фото, свотчів та, звісно, макіяжі, тож тисність "Дізнатись більше", щоб розгорнути весь відгук.

Палетка Revolution Forever Flawless Spirituality

Шикарну палетку Forever Flawless Spirituality я отримала в подарунок від подруги (сонечко, якщо раптом ти читаєш цей допис, ще раз дякую тобі, бо це ідеальне попадання❤️).

Палетку складно назвати базовою, хоч базових спокійних відтінків в ній вистачає, але чого точно з нею не вийде - так це зробити нудний макіяж)). От правда, завдякі кольоровій гамі, різним текстурам та красивим спарклам, кожен мій макіяж тепер як медитація, адже хочеться робити щось яскраве, змішувати відтінки, додавати блиску навіть до нюдових образів.

В палетці 18 рефілів, є матові, сатинові, металізовані та глітерні тіні. Матові дещо відрізняються в залежності від відтінка, та всі вони гарно набираються, не пилять та м'яко тушуються. Сяйно-спарключі варіанти виглядають доволі ефектно, я їх клею на базу Нікс для глітера (ось тут писала на неї відгук, якщо ви любите пігменти/спаркли, обов'язково ознайомтесь: https://club.makeup.com.ua/post/25823/). Праймер під матові тіні в мене наразі від Глембі (тілесного кольору), неочікувано виявився дуууже класним, тож майте на увазі😉. Глітери на очі не використовую, тож вони чекають свого виходу на якесь свято)).

Тепер покажу вам свої макіяжі з цією палеткою, хоч моя камера не передає всієї краси (тож уявіть, що в житті це більш яскраво, а спаркли сяють вологим блиском)).

Тримаються тіні (на праймері, звісно) протягом всього дня, тож я дуже полюбила цю палетку і доволі часто роблю з нею цікаві образи. Взагалі в цій лінійці багато цікавих варіацій, тому точно є з чого вибрати, на щодень мені дуже сподобались Affinity та Allure🤗. А яка ваша улюблена Flawless Palette?)