Anna_feerie

Аромат богів

Аромат богів
Аромат богів

Я не знайома з флагманом лінійки, та після того, як отримала в подарунок мініатюру Idole Aura розумію, що обов'язково придбаю хоча б пробник)). Аура мене плінила з першого розпилення, в мене аромат асоціюється з казковим весняним букетом квітів, з солодкою ваніллю та незвичною для мене нотою солі. От саме сіль не домінує, але створює такий легкий морський вайб та нагадує мені щасливі літні відпустки в улюбленому пансіонаті на Азовському узбережжі - клумби з морем троянд, солоний та свіжий морський бріз та відчуття безмежного щастя💙.

Аромат богів

Піраміда виглядає так:

Верхні ноти: сіль, троянда

Нота серця: жасмін

Базові ноти: ваніль, мускус

Стійкість у Idole Aura дуже хороша, на тілі практично весь день, а на блотері в мене відчувався навіть через тиждень! Окрема любов - це флакон-ручка, це просто супер зручно і достатньо, щоб добре розносити парфум і прийняти рішення щодо купівлі повнорозміру. У фіолки є кришечка, тож навіть при носіння в жіночій сумочці немає ризику випадкового натискання.

Для мене Аура ніжна, приваблива та сонячна, свіжа та солодко-квіткова одночасно. Це парфум щасливої жінки будь-якого віку, він буде доречним всюди та викличе лише позитивні емоції оточуючих. Ношу з задоволенням зараз, в літню спеку, та дуже цікаво буде, як аромат зміниться в більш прохолодну та вологу погоду🥰.