Pastel Lip To Cheek Tint
Тінт для губ та щік
Pastel Lip To Cheek Tint колір carmen – це універсальний продукт на рослинній основі, що можна використовувати як на губки, так і в якості румян. Це малинове варення, чи навіть малиновий коктейль, який дарує надзвичайно крутий ефект перманенту губ! Мені дуже сподобався 🩷
Засіб спеціально розроблений для надання природного відтінку губам та щокам. Що дійсно вдало підкреслює природню красу! Додам, що це максимальна копія benefit, але якість тут супер, а ціна в рази доступніша! Для мене засіб і бренд відкриття!
Завдяки водній формулі з плівкоутворювальними та желювальними властивостями, він забезпечує стійкий та живий колір, що міцно триматиметься на нанесених ділянках 🩷
Погляньте, як це красиво! Я б і сама зʼїла свої губи ) такі солодкі з цим засобом! І легко створити ефект зацілованих губоньок 🩷
Ідеальний у нанесені!
Стійкий до вологи та забруднень. Не прилипає.
Завдяки гіалуроновій кислоті та рожевій воді, що входять до його складу, заспокоює та пом’якшує шкіру та водночас зволожує її. Не залишає відчуття липкості на шкірі.
Можна і в якості румян також! Універсальний тінт 🩷
Зручний аплікатор, яким наносити необхідно кількість на обрані місця. Тушуйте пальчиком чи спонжиком 🩷 І аромат, і смак - малинового десерту! Вам сподобається, однозначно.
Показала його в мейку денному. Класна річ :)
Коментарі (0)