Як вплинула сиров атка для росту на мої брови
Всім привіт💕
Сьогодні покажу ефект на моїх бровах з сироваткою Cherish , тому тисни "дізнатись більше", щоб по бачити, який ефект я отримала.
Почну з упакування: воно досить гарне і якісне, я користуюсь сироваткою, більше ніж 2,5 місяці, нічого не облізло, виглядає все гідно і я би навіть сказала розкішно. Думаю ви зі мною, погодитись, що вечірня рутина з такою красивою баночкою буде приємніша.
- Аплікатор зручний, м'якенький, сироватку наносить тоненьким шаром, а більше і не треба, адже не від кількості нанесеної рідини, а від регулярності залежить ефект.
- Склад тут доволі безпечний і збагачений доглядовими інгредієнтами: біотин, вітамін е, женьшень, календула, пантенол.
- Аромат легкий, але якщо приставити до носа сироватку, то він такий наче запах сірки, тобто можна сказати, що хімічних складників сюди не додали, нам їх і не треба.
Ефект на брівках:
- Відчуття від використання приємні, не має жодних побічних ефектів, наче просто помахав водичкою і все.
- Засіб не залишає липкості чи дирного сліду.
- Брови стали більш виразними, кожна волосинка плотніша І темніша.
- Також бачу хороший ефект в плані подовження.
- Нові волоски теж з'явились, особливо помітні поміж інших.
В мене були прорідження в брівках, і вони теж практично заросли, що дуже потішило.
Висновок. Мені сподобалась сироватка для брів, адже вона дійсно працює і сповна безпечна. Доречі, я колись розповідала про сироватку для росту вій від цього ж бренду і за стільки часу в мене не було ефекту відміни, війки досі в добро му стані. Тому бренд став для мене відкриттям, адже засоби працюють дуже лагідно і ефективно.
Коментарі (0)