krislemly

Joko Blend | Skin Detox | step 4

Joko Blend | Skin Detox | step 4

Продовжую знайомити вас з лінійкою Skin Detox від Joko Blend, сьогодні більш детально розповім про балансувальна сироватку для комбінованої та жирної шкіри.

Сама сироватка знаходиться в упаковці, на якій вказана вся інформація про засіб, що може нам знадобитись. Мені дуже сподобалося, що на коробочці є захист від відкриття з верхнього та нижнього боку, доречі, бренд завжди використовує такі наліпочки на своїх засобах.

Joko Blend | Skin Detox | step 4

Сама сироватка поміщена у скляний, матовий флакончик.

Завдяки прозорим стінкам з легкістю можна відстежити витрату.

Піпетка вдала, вона добре набирає продукт, буквально з одного натискання ми отримуємо цілу піпетку. Натискання у неї плавне, можна виводити порційно продукт, що вкрай зручно. Вона не заїдає і протягом використання з ладу не вийшла.

У флакончику сироватка молочного кольору, хоча при нанесенні на шкіру вона є абсолютно прозорою. Не має яскраво вираженого аромату, але можна вловити нотки чогось кисло-солодкого.

Консистенція сироватки рідка і злегка гелева. Така текстура легко дозволяє розподілити продукт по шкірі.

Діючі компоненти:

  • Бакучіол зменшує пігментацію, вирівнює тон, усуває недосконалості шкіри і має протизапальну дію.
  • Ніацинамід стимулює синтез колагену, регулює секрецію себума, заспокоює почервоніння, освітлює пігментацію і звужує пори.

У процесі вбирання перші кілька хвилин відчуватиметься липкість, але вона швидко проходить, і сироватка ніяк не відчувається на шкірі, жодної плівки або чогось не приємного.

Цей засіб добре і досить швидко справляється з сухосттю. Не додає сального блиску, а навпаки матує, залишаючи після себе красивий фініш. Нею дуже приємно користуватись у спеку завдяки освіжаючого ефекту. Засіб не перевантажує шкіру, не забиває пори, не провокує нові запалення або інші негативні реакції шкіри.

Сироватка гарно поєднується з декоративною косметикою вона не підкреслює текстуру засобів, з нею вони рівно та акуратно лежать протягом дня.

Тому резюмуючи, можу сказати що і ця сироватка як і інші засоби лінійки Skin Detox є дуже приємною та дійсно дієвою.