Top Beauty Body Butter Scrab
🍒
Я з тих клієнтів, які завжди обирають візуально , або по відгукаха ....
Я бачу щось красиве - і відразу хочу....🤪
Таким методом я обрала Top Beauty Body Butter Sdrub з ароматом "Вишні та мигдалю"🍒
Красива баночка , цікавої форми , яка точно прикрасить поличку у ванній .
Яскравий колір засобу видніється , та манить придбати😍
Кришечка має гарну , рожеву наклейку із золотистим тисненням.
Об'єм: 400g
Вартість : 310 грн .
Засіб має захисну мембрану. Особисто для мене це важливо , адже я розумію , що він новий , ніхто його не відкривав, не нюхав і т.д ., він не втратив своєї форми та властивостей.
Аромат, текстура, спосіб застосування
Перше , що мене вразило - це аромат .
Він просто зачарував і був дуже знайомим , адже нагадав парфуми від Tom Ford Lost Cherry , а я їх обожнюю .
Запах досить особливий , та навіює спогади .
Далі стає ще цікавіше, адже в процесі нанесення запах змінюється і я починаю відчувати смачний аромат мигдалю . І я також його знаю - довго не могла згадати , на що схоже і де я могла це чути - але все ж прийшла асоціація - це цукерки "Марципан" в яких використовують суміш змеленого на борошно мигдалю та цукрового сиропу чи цукрової пудри🍬
Це дуже смачно звучить😍
Скраб має трішки густу, тягучу текстуру, в якій є вкраплення цукрових кристаликів середнього розміру.
Завдяки такому формату можна коригувати інтенсивність скрабування притискаючи рукою сильніше , або легше.
Спосіб застосування: скраб наношу на вологе тіло масажними рухами. Щоб не залишитись солоденькою - змиваю великою кількістю теплої води.
Також виробник рекомендує , якщо хочеться більшого зволоження сухої шкіри - можна залишити скраб на 5-10 хвилин, і тоді змити.
Враження
🍒Зручний формат баночки . Вона має чудовий дизайн та форму, тому я думаю , що після закінчення скрабу-баттеру я зможу знову її чимось наповнити )
🍒Неймовірний вишнево-мигдальний аромат. Який ще деякий час відчувається на тілі приємними нотками мигдалю .
🍒Класна текстура змішаного плану завдяки чому можна коригувати інтенсивність скрабування.
🍒Скраб на основі олії кокоса - тому після використання не відчувається стягнення, чи сухості ,шкіра навпаки зволожена .
🍒Засіб добре очищає шкіру від ороговілих частинок, прибираючи лущення і сухість.
🍒Шкіра після використання стає гладенька, та приємна на дотик.
🍒Завдяки масажу даним засобом пришвидшується мікроциркуляція крові.
Мені подобається результат від Top Beauty Body Butter Sdrub , та відчуття в процесі використання💕
Скраб-баттер створив в моєму догляді ще один чудовий ритуал , коли хочеться приділити час для себе , та насолодитись ароматом .
Рекомендую♥️
Коментарі (0)