Ta_nyaaaaaaa

Ягідно-фруктове комбо і щіпка доречного мускусу | Couture Parfum Musk Hipnotic

Ягідно-фруктове комбо і щіпка доречного мускусу | Couture Parfum Musk Hipnotic
Ягідно-фруктове комбо і щіпка доречного мускусу | Couture Parfum Musk Hipnotic
Ягідно-фруктове комбо і щіпка доречного мускусу | Couture Parfum Musk Hipnotic

Розпочну з розкішного пакування, що так нагадує мені готичний стиль.

Пориньте у магію розпаковки разом зі мною 🖤

Ягідно-фруктове комбо і щіпка доречного мускусу | Couture Parfum Musk Hipnotic

Мій повнорозмірний флакон об‘ємом 50 мл запакований у масивну коробку з чорного матового матеріалу. На ній сріблясті великого розміру написи, що ідеально вписуються у цей стиль.

Зовні коробка мала додатковий захист - запакована в захисну плівку.

Відкривається ця коробка як таємнича книга 📖

Всередині мене очікував флакон у розкішній сяючій тканині графітового кольору, шо переливається неймовірною красою.

Дівчата, я поринула у таку чарівну атмосферу 😍

Сам флакон важкий, матовий, посередині, але ближче до верху, наліпка з назвою парфумів.

Кришечка сріблястих тонів, виконана з пластику. Сидить на флаконі щільно і надійно.

Дозатор працює гарно, не тебе, розпилює широко і дрібно.

Також бренд представляє мініатюри ароматів, тож можна обрати для себе 10 мл. Вони теж запаковані так стильно й естетично - це покажу трішки згодом 🖤

Початкова нота: Манго, Маракуя, Персик, Смородина

Нота серця: Лотос, Малина

Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Пачулі, Сандал

Дівчата, хтось скаже, що це аналог/дюп чи щось інше від КІРКЕ.

Особисто я не погоджуюся зовсім.

Так, це схожий за спрямуванням аромат, але розкривається і загалом звучить він зовсім по-іншому. Свої враження опишу далі.

А ще зроблю невеликий спойлер 🤭: бренд Couture Parfum зачепив мене тим, що їх парфуми дійсно звучать оригінально і по-своєму цікаво. Я переслухала більше 10 парфумів бренду і скажу, що жоден із ароматів не звучить як дюп відомих парфумів. Вони звучать якось по особливому, часто навіть цікавіше і зовсім по новому. Тож відмічу, що це дійсно українська НІША.

Хто зі мною давно, той знає, що я не дуже люблю дюпи, загалом спроби повторів Кірке. Точніше мені подобаються соковиті свіжі фрукти, але мускус душить.

Але як я зазначила, Musk Hipnotic - не про Кірке 1в1.

А ще я його бачу як на жінках, так і на чоловіках. Чудовий унісекс-аромат.

Він розкривається кисло-солодким комбо з фруктів: тропічна маракуя, прохолодна кисленька смородина, а скоріше навіть її листя, шкірка манго. Так, саме шкірка, така терпка.

Персика я майже не відчуваю, натомість надзвичайно яскравою є малина. Своєю соковитістю і впізнаваним ароматом вона заполоняє весь простір, будучи найпотужнішою нотою у парфумах.

І хоч вона зазначена у серці звучання, проте відчуваю її відразу після розпилення на рівні з тропічною маракуєю.

Аромат не солодкий, він кисленький, фруктовий і відверто тропічний.

Здається надто потужний старт?)

Але ж ні, прохолодний водяний лотос урівноважує усі інші акорди, додаючи парфумам ніжності, свіжості і відчутної квітковості.

З часом аромат розкривається наче і ніжнішим, але і дещо брутальнішим. Тут у мене трапився невеликий дисонанс.

Адже я відчуваю теплоту ванілі, наче нагріту на сонці, також деревними проявами у цю сцену зазирає трав‘янисті пачулі, які віддають навіть легким димком.

Здається все йде доволі м‘яко, але дуже яскравими виступає поєднання глибокого, солодкуватого сандалу і грубого, анімалістичного мускусу. Вони такі, що пощіпують рецептори, не даючи аромату бути занадто простим і нудним.

ПРОТЕ, мускус звучить тут настільки гармонійно, що не перебиває кисло-солодкі фрукти з явними тропічними відблисками.

Він стоїть поруч з ними, підкреслюючи їх кисленьку натуру.

Все ж протягом усього звучання найяскравішими залишаються малина з колючим мускусом, припорошені тонкою вуаллю теплої ванілі (НЕ кондитерської задушливої, а такої дуже помірноі, лагідної).

Musk Hipnotic точно не назву задушливими, адже з радістю користуюся ними влітку: так, небагато 2-3 натиски на дозатор максимум. Він не душить ні мене, ні оточуючих. Дуже доречний влітку, але не в саму спеку, адже як на мене він якраз і символізує цю теплу пору, коли фрукти і ягоди замінюють повноцінні страви 🍑

У холодну пору, думаю, що ці парфуми будуть зігрівати, закутувати у своє багатогранне звучання, більше з тропічно-ванільним нахилом, а мускус з сандалом будуть освіжати, так само пощипувати, надаючи деревинності і анімалістичності.

Стійкість я б назвала середньою, бо відчуваю їх на собі 3-4 години, причому з відносно однаковою насиченістю. Близькі чують їх на мені трохи довше, тож можливо я просто звикаю.

Це перші парфуми, які за спрямованістю схожі з Kirke і сподобалися мені настільки сильно! Використовую їх доволі часто, вони будуть доречними як на щодень, так і на святкові події, доповнюючи елегантний образ 🖤