☕️ Karina ☕️

Joko Blend Сонцезахисний крем для обличчя SPF30

Joko Blend Сонцезахисний крем для обличчя SPF30

Залишу серію постів про важливість сонцезахисту, як його правильно обирати та який краще підійде саме для тебе.

https://club.makeup.com.ua/post/38150/

https://club.makeup.com.ua/post/38064/

https://club.makeup.com.ua/post/38000/

Крем SPF 30 допомагає захистити шкіру обличчя від сонячних опіків, почервоніння та інших пошкоджень шкіри, спричинених ультрафіолетом. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, які забезпечують захист широкого спектра від UVA та UVB променів. Сонцезахисний крем має легку текстуру, не залишає білих слідів та липкості, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри.

Об'єм - 30 мл.

Виробник - Україна.

Пакування - Баночка знаходиться у картонній коробці, яка ідентична по дизайну самого засобу. У жовто - білих кольорах. Зручно та компактно. Містить кришку, яка захищає від випадкового натискання на дозатор.

Joko Blend Сонцезахисний крем для обличчя SPF30
Joko Blend Сонцезахисний крем для обличчя SPF30

Сам дозатор спрацьовує при натисканні, має захисну пломбу, яку можна зняти та надіти назад. Теж досить зручно.

Розхід у засобу мінімальний, але не забуваємо про правило двох пальців протягом нанесенні.

Спосіб застосування - Нанести сонцезахисний крем за 10-20 хвилин до виходу на вулицю. Наносити повторно через кожні 2-3 години протягом дня, якщо перебуваєте на активному сонці. Використовувати для щоденного застосування як останній етап у догляді.

Текстура - біла, кремова. Поглинається швидко, майже не відчувається на шкірі.

Запах - залишається на шкірі, відчувається тільки, якщо підносити засіб близько до носа. Такий самий, як і у лосьйону для тіла від цього ж бренду.

Залишає ефект сяючої шкіри, досить помітний. Мені це подобається, але якщо хтось хоче матовий ефект, то не раджу. Комедонів не викликав та інших реакцій не спостерігала. Захищає від сонця добре, але на таку спеку, краще обрати спф із фактором 50 (PA++++).

Інградієнти - Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isopropyl Myristate, Sodium Polyacrylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella asiatica Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

3 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Retinyl Palmitate - складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, стабільність якого вища, ніж чистого вітаміну А. У косметиці використовується переважно у поєднанні із вітаміном D. Має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. Його включають у склад до денних та нічних кремів, засобів від передчасного старіння, проти пігментації та вугрів. Є потужним антиоксидантом.

Він захищає живі клітини від вільних радикалів, які вважаються однією з основних причин передчасного старіння. Нейтралізація вільних радикалів має велике значення для збереження прекрасного стану шкіри, тому вітамін А є важливим інгредієнтом у всіх видах кремів, сироваток, масок і сонцезахисних кремів (зокрема пальмітат вітаміну А – він широко використовується в всі види сонцезахисних засобів по догляду за шкірою).

Дані дослідження FDA показують, що ретинілпальмітат при нанесенні на шкіру у присутності сонячного світла може прискорити розвиток пухлин та уражень шкіри.

🟠Parfum - Віддушка. Додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Може містити як натуральні, так і синтетичні інгредієнти.

🟠Ethylhexyl Methoxycinnamate - Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його правильно інкапсулювати. Він краще працює у формулах у поєднанні з оксидом цинку. Було показано, що октиноксат проникає через шкіру, що призводить до системної абсорбції. Наслідки цього дослідження для здоров'я людини невідомі.


Також я б хотіла звернути увагу на елемент, який відмічено як допустимий.

🔵BHT - антиокислювач в кремах, є сильним канцерогеном. Заборонений в Японії, Румунії, Швеції, Австралії та США.

2 елементи складу не знайдено.

🟢Citrus Aurantium Amara Flower Oil - безпечний. Вважається одним із найбільш ефективних заспокійливих та антидепресивних засобів. Підходить для всіх типів шкіри, застосовується переважно для догляду та лікування чутливої шкіри. Стимулює активність клітин та їх зростання, має тонізуючу дію.

До складу є деякі питання. Чому б нашому виробнику не використати такі елементи, які б не викликали ніяких сумнівів?

Сонцезахист захищає добре, комфортний та не викликає ніяких реакцій. Також є досить бюджетним варіантом.

А що ви скажете з приводу цього сонцезахисту?