saumary

Maybelline New York Tattoo Brow

Maybelline New York Tattoo Brow
Maybelline New York Tattoo Brow

Привітики! Хочу поділитись враженнями від використання моделювального воску-стіку для брів від Maybelline🔥

З брендом я познайомилась і подружилась давно і завжди була в захваті від засобів якими користувалась, а чи повториться задоволення в цей раз?

Цей віск я отримала в рожевому пакетику під час того, як відвідала захід від Maybelline у Києві, про нього писала окремий допис, бо це незабутні враження https://club.makeup.com.ua/post/41774/ 😍

Ніколи раніше я не вкладала брови жодним засобом, в це важко повірити, але так, я маю доволі слухняні брови, густі і темні, та зазвичай трішки підмальовую їх олівцем, розчісую щіточкою і залишаю так.

Коли мені випала нагода спробувати цей віск-стік я була дуже рада, адже зможу протестувати щось новеньке ще й від бренду який мені неймовірно подобається🔥

Дизайн стіку мені припав до душі, сріблястий колір та чорні надписи виглядають стильно та мінімалістично. З одного боку під прозорим ковпачком знаходиться щіточка, вона дуже приємна на дотик і мʼяка, нею зручно розчісувати брови. З іншої сторони, під сріблястим ковпачком розміщений віск, який викручується.

У мене віск представлений у прозорому кольорі, але бренд пропонує багато інших відтінків, також він має незначний, але приємний аромат, для того щоб його відчути необхідно піднести віск дуже близько до носу, тому під час макіяжу та протягом дня аромат заважати не буде.

Виробник радить для досягнення найкращого результату спочатку скульптурувати брови за допомогою щіточки для підйому волосків, потім профарбовувати за допомогою віск-стіку та вкінці зафіксувати щіточкою.

Я пробувала робити і так як зазначає виробник, і іншими способами, але результат виходить приблизно однаковий в усіх випадках. Часто через товщину воску я потрапляла на шкіру і якщо б мала кольоровий віск то не знаю як би це виглядало.

Я маю густі і темні брови з якими цей віск, на жаль, не справляється.

Його фіксації вистачає рівно на дві хвилини, а потім брови виглядають ніби їх нічим і не вкладали.

Плюс цього воску у тому, що він не залишає білого нальоту і слідів, але як я вже казала, ситуація з кольоровим воском певно буде іншою і він буде фарбувати шкіру навколо брів.

На мої брови розхід зовсім не економний, за 5 використань третини стіку вже немає. Якщо б він добре фіксував брови то питань до економності використання не було б, але так, як він не фіксує бажаним чином то з таким неекономним розходом він точно не вартий вашої уваги.

Тож я не можу рекомендувати цей засіб власницям густих брів бо він не справиться зі своїми задачами, але якщо ви маєте тонкі та рідкі брови то віск може допомогти з їх укладкою, але раджу вибирати прозорий колір, а якщо не вистачає яскравості бровам то краще попередньо підфарбувати їх олівцем.