Kizza

Дитячі SPF| Weleda & La Roche-Posay

Дитячі SPF| Weleda & La Roche-Posay

Дано:

  • Дитина 1.5 роки (як швидко летить час🥹);
  • Мати 30 років (як швидко летить час😖);
  • Weleda Edelweiss SPF-50 крем водостійкий, для чутливої шкіри;
  • La Roche-Posay Anthelios Dermo Pediatrics SPF-50 Hydrating lotion

La Roche-Posay (LRP) - целюлозна, кришечка тонесенький пластик.

Weleda (W) - стандартна пластикова туба з пластиковою кришечкою.

Об'єм: 75мл (LRP) vs 50мл (W)

Ну і ціна: 603 грн (LRP) проти 490 грн (W);

Ну і щоб геть приколупатись: 8.04 грн/мл (LRP) та 9.8 грн/мл (нє, ну часи зараз такі вираховувати що вигідніше🥲)

По пакуванню: 1:0 на користь LRP. Доречі в пакування я ще додам такий дуже важливий елемент, як склад на тубі. У Weleda написано п'ятьма мовами що треба наносити засіб щедро і не пересиджувати на сонці. Пасіба-будьласка.

По ціні так само LRP виборює собі +1 бал.

Аромат:

Обидва засоби пахнуть інгредієнтами. Це великий плюс, що немає моїх "улюблених" fragnance, або, якщо не розумничати, ароматичних доданих складових. Сюди я відношу ефірні олії, синтетичні/напівсиснтетичні/натуральні ароматизатори, сильнопахнучі витяжки і гідролати.

Але я не була б собою, якби не "винюхала" там певні "ноти".

У Weleda початкова нота - ледь помітний алкогольний кокосик, що потім переходить в середню ноту - пластик. Але не вонючий.

У La Roche-Posay початкова нота - спирт, що швидко переходить в середню ноту ледь помітного рецепторам клею ПВА. Обидва засоби доволі швидко втрачають свої "ноти" тому тут я бал відсиплю Weleda. Ну люблю я аромат кокосику. Отака продажна душа😂

Колір:

LRP має жовтуватий колір, а W білий.

Консистенція: молочко і крем, стандартна для такого виду продуктів. Самі особливо не течуть, але їх не треба насильно виймати зі своїх домівок

Це ж можна так назвати?

Weleda щільний крем, що має виражений білий тон. Потім розкажу чого) La Roche-Posay розтирається в просто прозорий масний шар.

Weleda теж лишається масною, але чуть сухіше. Білий шар пропадає приблизно за хвилин 20-30, за умови якщо його наносити не супержирно.

Особисто мені компфортніше LRP, але поціновувачів Weleda думаю багато.

Дам LRP півбала за те, що не лишає білого нальоту.

Тест на "загажуваність упаковки" LRP завалило, тому віднімаю бал. Як Вам такий поворот?

Доречі, обома продуктами я користуюсь протягом 2.5 тижнів тому вважаю, цей тест більш ніж об'єктивним.

І знову повертаємось до серйозних тем.

Напочатку я думала порівняти що де і на якому місці стоїть, по кожному інгредієнту окремо. Але тут гра "в одну калитку". Тому вирішила скористатись сортуванням за направленістю компонентів. І ви знаєте що? Weleda програє по найважливішому параметру - кількість фільтрів. На упаковці гордо написано "mineral UV filters", а по факту - тримайте діоксид титану, їжте і не обляпайтесь. Наскільки мені відомо, наразі моветон використовувати якийсь один фільтр і гордо при цьому називати себе SPF. Наразі просто неможливо знайти продукт в якому наявне лишень один інгредієнт, що є санскріном.

Останній скріншот - то три перших SPF засоби що мені прийшли на думку для перевірки. І як бачите, там не один сонцезахисний компонент.

Поки не вчитуєшся в склад все ніби так файно і класно. Мама і дитинофрендлі Weleda виявилась не такою пуською, як себе позиціонує. Ми там рахували хто кого?

Поки не вчитуєшся в склад все ніби так файно і класно. Мама і дитинофрендлі Weleda виявилась не такою пусткою як себе позиціонує. Ми там рахували хто кого?

На мою думку тут LRP винесло Weleda з двох ніг. І склад і консистенція особисто мені подобається більше. Так, тут є мій ненависний денатурований спирт на третьому місці в складі. То є мінус. Тому я ці SPF чергую, щоб не було когось одного кілька днів поспіль.

Давайте закінчимо даний допис на позитиві😊

Кому знадобиться Weleda:

Через свій колір ми чітко бачимо куди і скільки ми нанесли. Тобто пропустити якийсь клаптик шкіри тут просто неможливо. Це величезний плюс, для мамочок які прям дуже сильно переживають що можливо десь, щось недонанеслось.

Дякую за увагу ❤️

Зустрінемось в наступних дописах і луксах 🥰

Почитала відгуки на цей СПФ у інших. Чомусь всі дуже його нахвалюють. Проте дивно, чому для себе використовують суміш фільтрів, або СПФи з багатшим на санскріни складом, а дитину мажуть монопродуктом?