krislemly

Tink | Пінний скраб для тіла

Tink | Пінний скраб для тіла

Для мене процедура скрабування є обов'язковим етапом догляду за шкірою тіла.

Сьогодні я хочу поділитися враженнями про цукровий скраб для тіла від Тінк.

Скраб поміщений у баночку із прозорого пластику з чорною кришкою, на якій зображене апетитне манго.

Tink | Пінний скраб для тіла

Коли я замовляла цей скраб, я сподівалася, що він буде смачно пахнути. Мої очікування справдилися. Мені дуже сподобалася аромат, в ній дійсно переважає аромат манго, причому запах саме натуральний, не хімозний.

Після душу на тілі аромат затримується на якийсь час, звучить близько до шкіри.

Текстура у скрабу густа, трохи тягуча і в'язка.

В якості скрабуючих частинок тут виступають кристали цукру.

Скраб добре розподіляється по шкірі. Мені сподобалося, що продукт має однорідну текстуру. Майже весь обсяг засобу залишається на шкірі, окремі частинки не обсипаються на дно ванної.

Мені сподобалося, що продукт має однорідну текстуру. Майже весь обсяг засобу залишається на шкірі, окремі частинки не обсипаються на дно ванної.

Після нанесення на вологу шкіру і розподілу текстура у скрабу змінюється, він починає пінитись.

Змивається скраб без проблем, не залишає на шкірі липкості чи маслянистої плівки.

За рахунок великих частинок цукру, скраб має гарний масажуючий ефект, а також очищує шкіру від забруднень і ороговілих клітин. Я б не назвала цей скраб занадто жорстким, але скрабує він відчутно. Такий невеликий масаж з використанням цього скрабу допоможе не тільки очистити шкіру, але й посилити лімфотік, покращити мікроциркуляцію крові, попередити появу врослого волосся. Скраб добре готує шкіру до нанесення інших косметичних засобів, посилює їхній ефект. Після шкіра мʼяка, пружна та дуже приємна на дотик.

Я вже закінчила одну баночку скрабу з цієї лінійки, з гуавою та мʼятою, думаю, ця з манго точно не остання, хочу спробувати всі смаки.