Чистикова Дар'я

Незамінний помічник доглянутих брів

Незамінний помічник доглянутих брів

Сьогодні хочу розповісти про помічника у догляді за бровами та і просто корисну річ у домі — пінцет для брів від JOLY:LAB.

Хто не в курсі, JOLY:LAB – це бренд професійної косметики, що спеціалізується на засобах для вій та брів.

Прочитавши відгуки дівчат про нові пінцети, я миттю вирішила оновити і свій. Адже я вже і не пам'ятаю коли останнiй раз його змiнювала🙈

Вибір пав саме на скошений, а не точковий. Особисто мені така форма зручніше, більше площа для захоплення волосинок та і взагалі просто звикла.

Пінцет запакований у картонну коробочку, також присутній захисний ковпачок. Що дуже зручно, він не пилиться і "робоча частина" надійно захищена👌

Сам пінцет має скошені крайки під кутом 45 градусів. Його зручно тримати у руці, він не ковзає, бо має матове покриття. Також є гравіювання назви виробника.

Виготовлений він з медичної високоякісної нержавіючої сталі, тобто його можна дезінфікувати, стерилізувати та піддавати термічній обробці як медичні інструменти.

Користуватися ним та робити корекцію брів дуже легко та просто, він цупко вхоплює волоски, тому процес майже безболісний. Декілька хвилин і готово:

Вважаю скошений пінцет ідеальний варiант для домашнього користування. Щиро раджу придивитися до продукції JOLY:LAB, якщо ви у пошуку гарної заміни своїх "інструментів".

04 липня, 2024
04 липня, 2024