Незамінний помічник доглянутих брів
професійний скошений пінцет від JOLY:LAB
Сьогодні хочу розповісти про помічника у догляді за бровами та і просто корисну річ у домі — пінцет для брів від JOLY:LAB.
Хто не в курсі, JOLY:LAB – це бренд професійної косметики, що спеціалізується на засобах для вій та брів.
Прочитавши відгуки дівчат про нові пінцети, я миттю вирішила оновити і свій. Адже я вже і не пам'ятаю коли останнiй раз його змiнювала🙈
Вибір пав саме на скошений, а не точковий. Особисто мені така форма зручніше, більше площа для захоплення волосинок та і взагалі просто звикла.
Пінцет запакований у картонну коробочку, також присутній захисний ковпачок. Що дуже зручно, він не пилиться і "робоча частина" надійно захищена👌
Сам пінцет має скошені крайки під кутом 45 градусів. Його зручно тримати у руці, він не ковзає, бо має матове покриття. Також є гравіювання назви виробника.
Виготовлений він з медичної високоякісної нержавіючої сталі, тобто його можна дезінфікувати, стерилізувати та піддавати термічній обробці як медичні інструменти.
Користуватися ним та робити корекцію брів дуже легко т а просто, він цупко вхоплює волоски, тому процес майже безболісний. Декілька хвилин і готово:
Вважаю скошений пінцет ідеальний варiант для домашнього користування. Щиро раджу придивитися до продукції JOLY:LAB, якщо ви у пошуку гарної заміни своїх "інструментів".
Коментарі (0)