Anna_feerie

Маска від Petitfee з потужними властивостями

Маска від Petitfee з потужними властивостями

Бренд Petitfee найбільш відомий своїми гідрогелевими патчами, але ця маска точно заслуговує на увагу! Я купувала її неодноразово (до речі, є ще коробка на 10 шт., по акції виходить доволі вигідно). В мене наразі лише питання щодо складу, адже той, що зазначений на сайті, відрізняється від моєї упаковки, тому нижче додам фото з пакування, а також результатів використання масочки🤗.

Маска від Petitfee з потужними властивостями

Це листкова маска, щедро просочена есенцією, якої вистачить ще на пару процедур, якщо ви маєте пресовані основи або ж можна використати половинки ватних паффів)).

Працює есенція за рахунок потужних зволожуючих та заспокоюючих інгредієнтів, це й екстракти рослин, і гліцерин, трегалоза, гіалуронова кислота, алое вера, фементовані екстракти та ніацинамід.

Аромату як такого немає, маска пахне технічними компонентами, але не занадто активно, тож цілком ок.

Лекало на мене сідає не ідеально, проте буває й гірше, тож не зважаю на такі нюанси, для мене головне в цій масці - її ефект. А ефект чудовий, маска прекрасно знімає почервоніння, насичує шкіру вологою і охолоджує. Відчуття дуже комфортні, потім не хочеться навіть наносити крем, настільки м'яка та зволожена шкіра.

Якщо у вас чутлива шкіра, обов'язково спробуйте цю масочку, бо вона справді працює🤗.