Олена Романюк

Нічна маска для волосся "Чорниця" HiSkin Crazy Hair

Нічна маска для волосся "Чорниця" HiSkin Crazy Hair

Я, як і більшість з дівчат, не дуже люблю чекати рекомендовані виробником хвилини при нанесенні маски для волосся, незручно, нудно, треба фіксувати час, а якщо його не вистачає, а волосся любиш та плекаєш?

Тоді на допомогу приходить нічна маска HiSkin Crazy Hair "Чорниця" 🫐, яку можна наносити до миття голови, залишати її на ніч, або на той час, який є у вашому розпорядженні протягом дня.

За останні два місяці маска стала улюбленою, через ефект на моєму волоссі та звісно зручність використання 💜

Текстура та консистенція маски - густа, кремоподібна, не розтікається в долонях, легко наноситься на волосся. Після нанесення на волосся не тече.

Аромат - яскравий та солодкий, жувальна гумка Orbit з чорницею 😉. Поки маска на волоссі аромат дуже відчутний, якщо чутливі до такого, майте на увазі. Після миття тримається зовсім трішки.

Пакування - дой-пакетик на 100мл. Це моя перша маска в такому форматі, і скажу, що це зручно. Менше пластику, можна вибрати увесь вміст до останньої краплі.

Застосування: зволожити трохи волосся та нанести маску по всій довжині. Можна заплести косу, закрутити волосся, як зручно, та займатися своїми справами, або залишити на ніч.

Виробник радить залишати мінімум на 45 хвилин.

Я залишала на різний час, ефект однаково класний.

Склад маски (скрін зі сторінки товару на MakeUp)

Виробник наголошує, що склад розроблено відповідно до принципів PEH BALANCE, тобто підтримка балансу між білками, пом'якшуючими та зволожуючими компонентами у структурі волосся.

Коротко, по першим позиціям: Aqua, Cetearyl Alcohol (безпечний емолент), Behentrimonium Chloride (кондиціонуючий складник), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (мигдальна олія), Gluconolactone (безпечний антиоксидант, підтримує необхідний рівень зволоження), ароматизатор, Arginine (додає об'єм), Urea, Trehalose (сечовина й трегалоза утримують воду в структурі волосини), далі протеїни різних злакових та рослинні екстракти)

Я вже згадувала, що маска HiSkin Crazy Hair "Чорниця" 🫐 у моєму догляді за волоссям майже два місяці.

На фото - моє волосся, після маски HiSkin Crazy Hair "Чорниця" 🫐 та безсульфатного шампуню OGX з кокосовим молоком, без укладки феном та незмивних засобів.

Я наношу на різний час, від 45 хвилин (рекомендованих виробником) до декількох годин, і займаюся своїми справами.

Для мене це дуже зручно, так як потім, мені залишається лише змити її шампунем і все 😉

Після використання маски волосся гладке, щільне, не заплутується при вітряній погоді, легке та розсипчасте.

З використанням маски HiSkin Crazy Hair "Чорниця" 🫐 я покращила якість та щільність довжини, яку також зауважила моя перукарка 💜

Дуже раджу спробувати таку ефективну цікавинку від польського бренду HiSkin, тим паче, це надзвичайно зручна у використанні маска!