ksnklb

Міцелярна вода з серії Skin Detox

Міцелярна вода з серії Skin Detox

Так зручно, що до цілої серії засобів Skin Detox, Joko Blend виготовили міцелярну воду, як перший етап очищення. Розказую про неї детальніше 😉.
Баночка звичайна, 200ml, пластик матовий, дизайн виконаний у зелених, приємних тонах. Кришечка фліп-топ, відкривається та закривається нормально. Отвір невеликий, дозволяє оптимально дозувати засіб.
Міцелярна вода прозора, має легкий зелений відтінок, який навіть не помітно.
Запах свіжий, рослинний, досить яскравий.
Водичка просто рідка, як звичайна міцелярка.
У складі є очищаючі та зволожуючі компоненти, приємно там побачити пантенол. Загалом, я не особливо цікавлюсь складами міцелярок, тому тут особливо нічого додати не можу.
У мене шкіра не чутлива, відповідно міцелярна вода досить легко, швидко та без подразнення змивала мій щоденний "макіяж": санскрін, помаду, туш для брів. Якщо провести по очах, то можна відчути легке печіння, а коли змивати водою, воно проходить. Звісно, з чутливими очами потрібно бути обережнішими. Та все ж, від багатьох міцелярок печуть очі, тому тут вже вибір за кожним 🤷🏻‍♀️.
Загалом мені подобається те, як ця міцелярна вода швидко і легко, без тертя, змила усі свотчі на руці. Там були нанесенні і Maybelline SuperStay Vinyl, і Maybelline New York Brow Fast Sculpt Gel Mascara, що позиціонуються як дуже стійкі продукти.

Міцелярна вода з серії Skin Detox
Міцелярна вода з серії Skin Detox
Міцелярна вода з серії Skin Detox
Міцелярна вода з серії Skin Detox

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel: https://club.makeup.com.ua/post/43379/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic: https://club.makeup.com.ua/post/43501/
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum: https://club.makeup.com.ua/post/43622/
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream: https://club.makeup.com.ua/post/43710/