Рожевий віск для брів від Zola
Zola Brow Wax
Привіт! Сьогодні хочу розповісти про фіксуючий віск для брів бренду Zola. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити повний допис з детальними фотографіями та результатом 😊
В листопаді я придбала фіксуючий віск від TopFace, який навіть назвала аналогом Brow Freeze від Анастасії (АВН). Мені сподобався такий тип фіксації брів - це і швидко, і залізобетонно, плюс для макіяжних образів дуже практично, адже брови можна зачесати буквально горизонтально, імітуючи ламінацію чи довготривалу укладку.
Повторювати TopFace я збиралась до моменту, поки не натрапила на цю милу баночку. По обʼєму навіть найменша має більше грам, чим Топфейсівська (Topface 10 грам; найменший від Zola - 15 грам); а рожевий мілашний колір манить мене ще більше 👀
Пакування
Така увага до деталей: маленька алюмінієва баночка поміщена в мініатюрну рожеву коробочку. По периметру йде принт з назвою бренду. На задній стороні коробки прописана інформація щодо продукту: спосіб застосування, склад, терміни, та виробник.
Властивості воску + макро фотографії 😍
І коли я відкрила шайбочку - то рожевий віск побачив моє здивоване обличчя. Я справді не очікувала, що він буде кольоровим 😁 А перед покупкою на фотографії й не дивилась. Віск був рівномірно залитий майже до верху; а такі квадратики я зробила штучно в процесі експлуатації щіточкою; щоб потім зробити цікаві макро-фотографії 😊
Аромат: схожий до мильного з ноткою фруктів. Дуже слабенький, практично не відчутний.
Текстура: восково-желейна. Що мені в ній сподобалось - так це процес застигання. Тopface починав до 5 хв "заморожуватись", тим самим брови починали чухатись і я їх повторно прочесувала щіточкою. Тут такого прикольчику нема - він наче одразу схоплюється і фіксує так, як хочеш.
Щіточка
А от мініатюрна щіточка виявилась мені не зручною. Вона прокручується, може випасти з рук, адже сама ручка дуже коротка. Тому я використовую свою стару щіточку.
Результат використання та висновок
Зараз мені полюбився спосіб укладки брів "навпаки" і без олівчика для брів. Спочатку я прочесую брови воском для фіксації; а поверх нього проходжусь або коричневою підводкою [імітуючи волоски], або тушшю для брів [у мене від Essence].
Щодо білого нальоту, якого всі бояться та про який всі питають - його нема. По-перше, такий ефект частіше зустрічається в милі для брів; чомусь твердому, що потрібно змішувати з водою. По-друге; я ніколи не прочесую брови після того, як затонувала обличчя тональним чи консилером. Ці текстури не люблять дружити; і ви можете випадково перенести консилер/тональний на брови, від чого потім буде не надто красивий вигляд.
По стійкості він схожий до TopFace. Я не можу сказати, що якийсь більш міцніший. Ні, вони максимально схожі. Перевага Zola у тому, що мої брови не чухаються після застигання воску; а це вже пришвидшує процес укладки без додаткових махінацій.
У мене брови середньої жорсткості. Не знаю, чи дуже непослушні брови він буде тримати, як мої. Тим не менше, я дуже задоволена цією спонтанною сліпою покупкою!
Гарної пʼятниці та сонячних вихідних вам! А також - слухняних брів 😊
Коментарі (0)